Yleinen

Apua tilinpäätöksen tekoon?

Posted

EPT:n talousryhmä järjestää yhdessä Päpan kanssa

TILINPÄÄTÖSILLAN to 3.2.2011 klo 17 alkaen Partioasemalla Sovussa ja Kupolissa.

Illan tarkoituksena on, että taloudenhoitajat voivat tulla paikalle tilinpäätökseen, kirjanpitoon ja rahastonhoitamiseen liittyvien ongelmiensa kanssa ja saavat apua ja ohjeita niiden ratkaisemiseen. Paikalle voi tulla vaikka tekemään koko vuoden 2010 kirjanpidon ja tilinpäätöksen.
Apua osataan antaa ainakin PartioFirstOffice ja Tappio -kirjanpito-ohjelmien käyttöön. Kysymykset voivat olla yksinkertaisia tai monimutkaisia. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan! Turha siis jäädä niitä yksin kotiin pohtimaan.

Paikalle voi tulla kello 17-20 välillä, mihin aikaan tahansa tai vaikka koko ajaksi. Ilmoittautuminen EPT:n järjestösihteerille osoitteeseen ept@partio.fi. Ilmoittautuminen ei ole sitova tai pakollinen, mutta eväiden kannalta se olisi suotavaa.

Paikan päällä on perustoimistotarvikkeet, mutta ei kirjanpito-ohjelmia tai tietokoneita. Tilaisuuteen saa tulla useampikin henkilö, esimerkiksi lippukunnan uusi ja vanha rahastonhoitaja yhdessä.

Lisätietoja tapahtumasta,
Anna-Riikka anna-riikka.kutinlahti@papa.partio.net

.