Yleinen

EPT Tiedottaa 4/2011 on ilmestynyt!

Posted

Syksyn ensimmäinen EPT Tiedottaa -lehti on ilmestynyt nyt paperiversion sijaan sähköisenä!

Sähköinen versio on luettavissa näköisversiona sekä sen voi ladata omalle koneelle pdf-muodossa. Uusimman Tiedottaan sekä tämän vuoden aiemmat lehdet löydät osoitteesta www.issuu.com/ept-tiedottaa tai https://www.ept.fi/ept-tiedottaa.

Tiedottaa ilmestyy myös jatkossa sähköisenä versiona. Uutisen lopusta löytyvät ohjeet sähköisen Tiedottaan tilauslistalle liittymisestä. Listalle lähetetään viesti aina, kun uusin Tiedottaa on luettavissa EPT:n nettisivuilla.

Osallistu myös arvontaan!

Kaikki sähköisen EPT Tiedottaa -lehden 30.9.2011 mennessä tilanneet ovat automaattisesti mukana arvonnassa. Mikäli et halua liittyä tilauslistalle, voit osallistua arvontaan myös lähettämällä sähköpostin osoitteeseen:
ept-tiedottaa@ept.fi. Laita otsikoksi ”Tiedottaa arvonta” ja viestikenttään oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja lähetä viesti 30.9.2011 mennessä.

Sähköisen EPT Tiedottaa -lehden tilausohjeet:

Sähköistä lehteä voi tilata liittymällä listalle tiedottaa-sahkoinen@ept.fi.

Listalle liitytään lähettämällä tyhjä viesti (ei otsikkoa tai muuta tekstiä) osoitteeseen tiedottaa-sahkoinen-join@ept.fi. Liittymisen hyväksyy listan ylläpitäjä, jonka jälkeen olet mukana listalla!

Muiden kuin listan ylläpitäjien ei ole mahdollista lähettää viestiä listalle. Halutessasi ota yhteyttä Tiedotusryhmään (yhteystiedot: https://www.ept.fi/ryhmat/tiedotus).

Listalta voi tarvittaessa erota lähettämällä tyhjä viesti osoitteeseen tiedottaa-sahkoinen-leave@ept.fi.

 

.