Yleinen

Lumiveistoskisassa teemana Kalevala

Posted

EPT:n sudariryhmän jokavuotinen lumiveistoskisa on taas pian täällä. Tämän vuoden teemana on Kalevala. Kalevalan päivää vietetäänkin juuri samalla viikolla.

Kisa järjestetään Leppävaaran urheilukentällä sunnuntaina 4.3. Tapahtuma alkaa klo 12 ja kestää pari tuntia.

Ilmoittautuminen on mahdollista 24.2 asti tämän linkin https://spfs.clubonweb.com/book/lumiveistos2012 kautta tai suoraan EPT:n toimistolle sähköpostitse ept@partio.fi. Kerro ilmottautuessasi ryhmän nimi, koko ja lippukunta sekä ryhmän johtajan yhteystiedot.

Mukaan tarvitaan lumiveistostyökaluja (vain mielikuvitus on rajana, mutta lapiot, ämpärit ja kastelukannut ovat hyviä), muki, lämpimät vaatteet ja halutessasi myös istuma-alusta. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna kaikilla osallistujilla.

Lisätietoja Anskulta a-m.kukkonen@lycos.com tai toimistolta.

.