UutisetYleinen

Espoon Partiotuen sääntöihin ja kisavuoroihin tulee muutoksia

Posted


Inka ja Martta
Espoon Partiotuki ry:n kevätkokous pidettiin eilen 16.3. Partioasemalla. Esityslistalla oli paljon asioita ja kokous keräsikin tuvan täyteen porukkaa. Paikalla oli 19 osallistujaa 10:stä eri lippukunnasta. Kokouksen puheenjohtajana toimi Inka Kekäläinen Merimetsoista.

Kokouksessa hyväksyttiin EPT:n puheenjohtajan esittelemä toimintakertomus (pienin kieliasumuutoksin) ja EPT:n varapuheenjohta Miika Rakin esittelemä tilinpäätös sekä myönnettiin vastuuvapaus puheenjohtajalle ja hallitukselle tilikaudelta 2015. Tilintarkastaja KHT Marko Saxelin tilalle valittiin tilintarkasta KHT Jukka Terho.

Kokous päätti myös tehdä muutoksia Espoon Partiotuki ry:n sääntöihin ja Espoon Punasen sääntöihin hallituksen esityksen mukaisesti. EPT:n sääntöihin tehtiin muutoksia seuraaviin kohtiin: 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu, 7. Äänioikeus kokouksissa, 8. Kevät ja syyskokouksen tehtävät ja 9. Kokouskutsut. Espoon Punasen sääntöihin kohtaan 18 Palkinnot tehtiin seuraava lisäys: ”Muiden palkintojen ohjeellinen käypä arvo on 2–10 % sarjan osanottomaksuista.”

Lue kaikki muutosesitykset

Lisäksi kokouksessa päätettiin Espoon Punasen ja Pinkin järjestelyvuorot vuosille 2017 – 2020 hallituksen esityksen mukaisesti seuraavasti:

Espoon Punasen järjestelyvuorot

2017 Lommo ja Tapiiri

2018 Järeä-Grani

2019 Elli

2020 Vespa

Pinkin järjestelyvuorot

2017 Elli

2018 Vespa

2019 Lommo ja Tapiiri

2020 Järeä-Grani

 

hallitusta

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

osallistujia