UutisetYleinen

Suomen kaikkien aikojen suurin partioleiri Roihu alkaa huomenna

17 000 partiolaista ja partioon tutustujaa leireilee Evolla Hämeenlinnassa yhdeksän päivän ajan 20. – 28.7.  Roihu on kuin pieni kaupunki, mistä löytyy sairaala, palokunta, päiväkoti, työvoimatoimisto, kelluva ravintola ja Suomen suurin luonnon amfiteatteri. Roihu tarjoaa mukaan tuleville partiolaisille erilaisia työtehtäviä eli pestejä, joita riittää aina leirin vesijohtojärjestelmän ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ravintoloiden ja oman sairaalan pyörittämiseen asti. Lisäksi leiriläisiä varten alueella on 320 erilaista aktiviteettipistettä, joista löytyy muun muassa huonepakopeli, heinäpaalikiipeily sekä moottori- ja vesiaktiviteetteja.

Seuraa Roihun tapahtumia sosiaalisen median kanavissa Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa @roihu2016 #roihu2016 #mäoonliekeissä – roihu2016.fi