UutisetYleinen

Sudenpentukisa Pinkin teemana on Disney

Sudenpennuille tarkoitettu päiväkilpailu Pinkki on 9.10. Päivän aikana kuljetaan yhdessä oman lauman kanssa maastoon merkitty rata, jonka varrella on hauskoja ja opettavaisia tehtäviä. Tällä kertaa Pinkin teemana on Disney, joten myös tuttuja hahmoja saattaa olla liikkeellä. Päivä on hauska kokemus niin sudenpennuille kuin saattajillekin. Sudenpennut pääsevät näyttämään rasteilla omat kykynsä, mutta saattajiltakin saa tarvittaessa neuvoja tehtävien suorittamiseen. Jokainen lauma tarvitsee mukaansa vähintään yhden 18-vuotiaan johtajan, joka huolehtii ryhmän koossa pysymisestä ja avustaa tarvittaessa. Sopiva ryhmäkoko on enintään 10 sudenpentua.
Kisan lähtö ja maali ovat Kasavuoren koululla (Kasavuorentie 1, 02700 Kauniainen).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Pinkkiin: https://www.ept.fi/tapahtumat/espoonpinkki/