UutisetYleinen

Partiotaitokilpailu Sauna-Punkku kisataan viikonloppuna

Tänä viikonloppuna 17. – 18. syyskuuta kilpaillaan 52. Espoon Punanen -partiotaitokilpailu. Kilpailu kantaa tänä vuonna nimeä Sauna-Punkku, jonka teemana on puolihullu pohjoinen kansamme perinteineen sekä meitä yhdistävät vanhat ja uudet jutut, keskiössä nimen mukaan sauna. Kilpailun suojelijana toimii Timo Kaukonen, saunaterapeutti Lahdesta.

Sauna-Punkussa kilpailee yhteensä 107 vartiota eri sarjoissa. Yhdessä vartiossa on keskimäärin 3-4 jäsentä, mutta kisavartion koko vaihtelee 2-6 jäseneen. Tänä vuonna kilpailun lähtöön, Karjaan lukiolle kokoontuu siis varmasti yli 300 partiolaista valmiina kisaamaan.

Kilpailussa on mukana monta vartiota, mutta vähintäänkin yhtä monta silmäparia on kiinnostunut seuraamaan kilpailua etänä. Kisaajille jaetaan lähdössä Gps-paikantimet, joiden avulla vartioiden kulkua voi seurata kotisohvalta käsin. Gps-paikantimien numerot ja paikantimien seurantasivusto julkaistaan Sauna-Punkun viestintäkanavissa kisan alettua.

Sauna-Punkkua voi seurata monissa eri sosiaalisen median kanavissa. Punkun löytää niin Instagramista, Twitteristä, Facebookista kuin myös Snapchatista.
Lisäksi Punkulla on omat nettisivut: http://punkku.ept.fi/2016/

Instagram: @espoonpunanen

Twitter: @EspoonPunanen

Facebook: Espoon Punanen

Snapchat: @saunapunkku

 

Punkku2016