UutisetYleinen

Petrus Holm valittiin EPT:n puheenjohtajaksi

Espoon Partiotuki ry:n syyskokous pidettiin eilen 26.10. Partioasemalla. Esityslistalla oli muun muassa puheenjohtajan ja hallitusten jäsenten valitseminen sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen. Kokous keräsi kokoustilan ääriään myöten täyteen porukkaa. Paikalla oli 23 osallistujaa 16:stä eri lippukunnasta. Kokouksen puheenjohtajana toimi Inka Kekäläinen Merimetsoista.

Petrus Holm Pitkäjärven Vaeltajista valittiin Espoon Partiotuki ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2017. Hallitukseen kaudelle 2017 – 2018 valittiin Alina Konttas Haukkavuoren Haltioista, Anna Vuorenmaa Mankkaan Eräsusista, Niko Rantanen Karhunvartijoista ja Aaron Kling Lounapartiosta. Lisäksi hallituksessa jatkavat Juuso Heikkilä Mankkaan Eräsusista, Risto Ilomäki Viherlaakson Peuroista sekä Henri Kekäläinen ja Hanna Mentula Merimetsoista. Tilintarkastajiksi vuodelle 2017 valittiin KHT-yhteisö KPMG Oy:, jonka nimeämänä päävastuullisena tilintarkastajina toimii KHT Jukka Terho ja KHT Heidi Vierros, sekä heidän henkilökohtaisina varamiehinä KHT Turo Koila ja KHT Miika Karkulahti.

Kokouksessa päätettiin, että jäsen- ja kannatusmaksua ei peritä vuonna 2017.

Kokouksessa vahvistettiin hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2017 muutamin kieliasumuutoksin. Kokous hyväksyi myös hallituksen tekemän talousarvion vuodelle 2017 sellaisenaan.

Tutustu Toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon