UutisetYleinen

EPT järjestää johtajaleiri Viuhahduksen kesäkuussa

Viuhahdus on EPT:n alueen johtajakesäleiri, joka järjestetään 8. – 11.6.2017 Kattilajärven rannalla Espoossa. Viuhahdus on tarkoitettu samoajille, vaeltajille ja aikuisille eli myös vanhemmat johtajat ovat erittäin tervetulleita leirille!

Leiriä on mukana tekemässä monipuolisesti eri lippukunnista johtajia, joilla on mitä mahtavampia ideoita ohjelmaan osallistujien pään menoksi. Ohjelmassa on muun muassa pelkokerrointa, yösuunnistusta ja kaminaruokaa sekä virkistäytymistä kahvilassa ja leirispa:ssa. Lisätietoja leiristä on luvassa ensi viikolla samalla kun leirin ilmoittautuminen avautuu.

Jos sinulla on innostusta osallistua leiriohjelman tekoon, ota yhteyttä leirinjohtajaan Saskiaan puhelimitse 040 7579 332 tai sähköpostitse saskia.koster@hotmail.fi

Seuraa tapahtumaa Facebookissa ja Instagrammissa: @viuhahdus