UutisetYleinen

Johtajaleiri Viuhahduksen ilmoittautuminen on nyt auki

Viuhahdus on EPT:n alueen johtajakesäleiri, joka järjestetään 8. – 11.6.2017 Kattilajärven rannalla Espoossa. Viuhahdus on tarkoitettu samoajille, vaeltajille ja aikuisille eli myös vanhemmat johtajat ovat erittäin tervetulleita leirille. Leirin ohjelmassa on muun muassa pelkokerrointa, yösuunnistusta ja kaminaruokaa sekä virkistäytymistä kahvilassa ja leirispa:ssa.

Leirille ilmoittaudutaan 11.4. mennessä jäsenrekisteri Kuksassa:https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13481

Leirin hinta on 80 euroa, jos osallistut koko leirin ajaksi eli 8 – 11.6. Päiväleirin hinta on 25 euroa/päivä. Päiväleirimaksu sisältää valitun päivän tai päivät leirissä aterioineen ja seuraavan päivän aamupalan, minkä jälkeen päiväleiriläinen poistuu leiristä klo 10 mennessä.  Jos olet kesätyöläinen eli sinulla sattuu leirin ajankohtana olemaan kesätöitä, ruksaat ilmoittautumislomakkeesta kohdan kesätyöläinen ja valitset, mitkä päivät olet paikalla leirissä. Kesätyöläisosallistuja yöpyy leirissä, mutta ei ole kaikkina päivinä päiväsaikaan leirissä. Kesätyöläisen hinta on 75 euroa. Leirimaksuun ei sisälly kuljetuksia leiriin tai leiriltä pois.

Jos sinulla on innostusta osallistua leiriohjelman tekoon, ota yhteyttä leirinjohtajaan Saskiaan puhelimitse 040 7579 332 tai sähköpostitse saskia.koster@hotmail.fi

Seuraa leiriä myös  Facebookissa ja Instagrammissa: @viuhahdus