Yleinen

600 partiolaista kilpailee sunnuntaina Espoon Hanikassa

Espoon Partiotuki järjestää Hanikassa Espoossa sunnuntaina 1.10. Perinne-Pinkki partiotaitokilpailun 7-10-vuotiaille partiolaisille. Kilpailuun osallistuu noin 600 lasta saattajineen. Kilpailussa kuljetaan kisavartioissa maastoon merkitty rata, jonka varrella on hauskoja ja opettavaisia tehtäviä. Tänä vuonna kisan teemana ovat suomalaiset juhlaperinteet ja jokainen rasti on suunniteltu jonkin suomalaisen juhlan pohjalta. Kisaajat pääsevät muun muassa ”Ei makeaa mahan täydeltä” ja ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” -rasteille.

Kilpailun lähtö ja maali sijaitsevat Hanikan kuntoradan ja uimarannan pysäköintipaikalla osoitteessa Suvisaarentie 9, 02360 Espoo. Kilpailussa kisavartiot liikkuvat kuntoradan alueella. Hannikan kuntoradan pysäköintipaikka on kilpailun vuoksi suljettuna sunnuntaina 1.10. klo 07-17 välisen ajan. Kuntorata on tapahtuman ajan avoimena.