Yleinen

Hauska lumiveistoskisa sudenpennuille ja muille leikkimielisille

Tule laumasi/ryhmäsi kanssa lumiveistoskisaan ja talviriehaan Leppävaaran urheilupuistoon sunnuntaina 11.2. klo 10-11 os. Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo. Ilmoita laumasi/ryhmäsi mukaan Kuksassa 9.2. mennessä:  kuksaan.fi/18706

Lumiveistoskilpailun teemana on Euroopan Unionin kulttuuriperinnön teemavuosi #EuropeForCulture. Veistoksien aiheena on siis kulttuuriperintö muodossa tai toisessa. Jokainen kilpailujoukkue saa oman lumikasan, jonka lumi on käytettävissä veistokseen.

Talviriehaan ja lumiveistoskisaa katsomaan ovat tervetulleita perheen pienimmät, vanhemmat ja vaarit mummoista nyt puhumattakaan. Kaikki toiminnot järjestetään lumitilanteesta huolimatta. Tapahtuma on osa Leppävaaran Lions Clubien talviriehaa, joten urheilupuistossa on kaikenlaista ohjelmaa tarjolla klo 10 – 14.

Lue lisää lumiveistoskisasta