Yleinen

Historian suurin Espoon Vihree pyöräkilpailu käydään lauantaina 12.5.

Espoon Vihree on Espoon Partiotuen vuosittain järjestämä pyörillä käytävä kilpailu. Kilpailu järjestetään lauantaina 12.5. Etelä-Espoon alueella. Kisapäivän aikana vartiot suunnistavat kartan avulla ja suorittavat hauskoja rasteja.

Kisaan on ilmoittautunut Vihreen kisahistorian suurin määrä vartioita, yhteensä 28. Vartioissa kisaa noin 100 kilpailijaa. Tänä vuonna Vihreessä on kolme eri sarjaa; 10-12-vuotiaille seikkailijoille Jopo-sarja, 12-15-vuotiaille tarpojille Mopo-sarja sekä 15-17-vuotiaille samoajille ja sitä vanhemmille kisaajille Mauto-sarja. Kilpailu käydään kaikkien sarjojen osalta polkupyörillä tai muilla poljettavilla kaksipyöräisillä ajoneuvoilla. Kilpailu kisataan tänä vuonna prinsessa-teemalla.

12.5. päivän aikataulu

Ilmoittautuminen Etelä-Tapiolan lukion aulassa (Ahertajantie 5, Espoo) klo 7:45-08:30

Avajaiset klo 08:45

Lähtö klo 09:00

Sarjat maalissa noin klo 17:00

Palkintojenjako tulosten selvitty noin klo 18:00 Etelä-Tapiolan lukiolla

Seuraa kisaa Espoon Partiotuen Instagrammissa @espoonpartiotuki

Kilpailun ennakko-ohjeen löydät täältä.

Lisätiedot
Kilpailun johtaja
Prinsessalinnan ylin hallitsija
Sara-Maria Rönkkö, sara-maria.ronkko@eduespoo.fi

pyöräkilpailu