Yleinen

Tervetuloa Espoon Partiotuki ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen

Tervetuloa Espoon Partiotuki ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 17.10.2018 klo 18.00 Partioasemalle. Kokous on kokoustila Torissa os. Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Valtakirjojen tarkistus alkaa jo klo 17.30.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joita ovat muun muassa yhdistyksen puheenjohtajan ja hallitusten jäsenten valitseminen, seuraavan vuoden jäsenmaksuista ja kannatusmaksuista päättäminen, tilintarkastusyhteisön valitseminen sekä vuoden 2018 talousarvion ja toimintasuunnitelman vahvistaminen.

Alla olevan linkin takaa löydät seuraavat kokousmateriaalit:
valtakirjapohja ja äänimäärät
esityslista ja liite 1

Tutustukaa materiaaleihin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat paikalla kokouksessa allekirjoitetun valtakirjan kanssa.

Kaikki kokousmateriaalit löytyvät myös täältä: https://www.ept.fi/kokous/