Yleinen

600 partiolaista ratkoo ympäristöaiheisia tehtäviä sunnuntaina Oittaalla

Espoon Partiotuki ry järjestää Oittaan ulkoilualueella sunnuntaina 7.10.2018 partiotaitokilpailu Ymppä-Pinkin 7-10-vuotiaille partiolaisille. Kilpailuun osallistuu noin 600 lasta saattajineen. Kilpailussa kuljetaan kisavartioissa maastoon merkitty rata, jonka varrella on hauskoja ja opettavaisia ympäristöaiheisia tehtäviä. Kisaajat pääsevät puuhastelemaan muun muassa kierrätykseen, ensiapuun ja energian säästöön liittyvien pulmien parissa.

Sunnuntaina Oittaalla liikkuvia kehotetaan huomioimaan pienet partiolaiset

Kilpailun järjestäjät toivovat, että Oittaalla liikkuvat huomioisivat kilpailuun osallistuvat lapset. Myös kisaajia ohjeistetaan huomioimaan muut liikkujat. Kilpailussa kisavartiot liikkuvat Oittaan ulkoilualueella, ulkoiluteiden reunalla. Varothan silti kisaajia pyöräillessäsi.