Yleinen

Syyskokouksessa valittiin EPT:n puheenjohtaja kaudelle 2019 ja julkaistiin Väiski 2020 leirinjohtajat

Espoon Partiotuki ry:n syyskokous pidettiin 17.10.2018 Partioasemalla. Esityslistalla oli muun muassa puheenjohtajan ja hallitusten jäsenten valitseminen sekä vuoden 2019 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen. Lisäksi julkaistiin Väiski 2020 leirinjohtajat.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019 hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti. Toimintasuunnitelmassa jatketaan vuonna 2018 aloitettua työtä sen kehittämiseksi, että jokaisessa EPT:n pestissä toimiminen on motivoivaa ja kehittävää ja että EPT:ssä tarpojat eivät lopeta partiota. Lisäksi avointa ja jäseniä osallistavaa päätöksentekokulttuuria jatketaan. Uusina ohjelmatapahtumina vuonna 2019 järjestetään K-18-viikonlopputapahtuma ja tarpojien oma tapahtuma. Lisäksi aloitetaan Väiski 2020 -leirintekijöiden rekry ja leirinvalmistelu. Väiskille palkataan myös työntekijä syksyllä 2019.

Kaudelle 2019 Espoon Partiotuen puheenjohtajaksi valittiin jatko kaudelle yksimielisesti Pihla Pitänen Karhunvartijoista. Hallitukseen kaudelle 2019 – 2020 valittiin yksimielisesti Iiro Lehtiniemi Haukkavuoren Haltioista, Anna Vuorenmaa Mankkaan Eräsusista ja Kale Koivunotko Mesikämmenistä. Koska enempää ehdokkaita hallituksen jäseniksi ei ollut, niin yksi kahden vuoden hallituksen jäsenen pestiä jää myöhemmin täytettäväksi. Lisäksi hallituksessa kaudelle 2019 jatkavat Arttu Arponen Lounapartiosta, Lauri Hollo Kaskenpolttajista, Jesse Jyrälä Lounapartiosta ja Perttu Alanne Järvihaukoista.

Kokouksen lopuksi julkistettiin Väiski 2020 leirinjohtajapari Ville Vuorenmaan Mankkaan Eräsusista ja Petrus Holm Pitkäjärven Vaeltajista. Lisäksi esiteltiin kämppäryhmän uusi puheenjohtaja Onni Lehtikuja Niipperin Nuolihaukoista.