Yleinen

Väiskin leiritoimikuntahaku on avattu!

Väiski on Espoon ja Kauniaisten partiolaisten suurleiri, joka järjestetään kesällä 2020. Leirille odotetaan noin 2 500 osallistujaa ja leiri tuleekin olemaan pääkaupunkiseudun suurin partiotapahtuma vuonna 2020. Leirinjohtajina toimivat Ville Vuorenmaa ja Petrus Holm.

Leiritoimikunnan rekrytointi on alkanut ja jatkuu 15.12. saakka. Väiskille etsitään 5 – 8 leiritoimikunnan jäsentä. Leiritoimikunnan jäsenet johtavat osa-alueensa päälliköitä ja vastaavat viime kädessä osa-alueensa onnistumisesta. Lisäksi olennaisena osana leiritoimikunnan kaikkien jäsenten pestiin kuuluu osallistuminen leirin suunnitteluun kokonaisuutena. Kukaan ei tule tekemään pelkästään omaa osa-aluettaan, vaan yhdessä yhteistä leiriä. Leiritoimikuntapestit voidaan toteuttaa myös parijohtajuutena. Pestiin voi hakea yksin tai valmiin parin kanssa. Lisätiedot ja hakulomake löytyvät Väiskin verkkosivulta: väiski.fi