Yleinen

EPT:n kiitosgaalassa jaettiin ansiomerkkejä

EPT:n kiitosgaalassa 24.11.2018 jaettiin neljä EPT:n pronssista, yksi EPT:n hopeinen ja yksi EPT:n kultainen ansiomerkki. EPT:n pronssinen ansiomerkki myönnettiin seuraaville: Risto Ilomäki, Viherlaakson Peurat, Kasperi Tulkki, Pitkäjärven Vaeltajat, Anna Vuorenmaa, Mankkaan Eräsudet ja Iiro Lehtiniemi, Haukkavuoren Haltiat. EPT:n hopeinen ansiomerkki myönnettiin Niko Rantaselle Karhunvartijoista. Lisäksi gaalassa myönnettiin  EPT:n kultainen ansiomerkki työntekijällemme, Tarja Vartiaiselle. EPT:n ansiohanskat sai Mikko Laakkonen Toimenpojista. Onnea kaikille EPT:ssä ansioituneille!

Gaalan tunnelmiin voit palata kurkistamalla EPT:n kuvapankiin osoitteessa: https://ept.kuvat.fi/kuvat/

EPT:n ansiomitalit

 

 

 

 

 

 

 

 

kuva: Alex Inkiläinen