Yleinen

Kevätkokouksessa myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja tehtiin Espoon Punasen sääntömuutos

Espoon Partiotuki ry:n kevätkokous pidettiin tiistaina 19.3.2019 Partioasemalla. Kokouksessa oli paikalla 24 osallistujaa. Kokouksessa hyväksyttiin EPT:n vuoden 2018 toimintakertomus  ja EPT:n tilinpäätös sekä myönnettiin vastuuvapaus puheenjohtajalle ja hallitukselle tilikaudelta 2018.

Jäsenten esittäminä asioina kokouksessa käsiteltiin Espoon Punasen sääntömuutosesityksiä. Kokous päätti hyväksyä Mankkaan Eräsudet ry:n tekemän Espoon Punasen sääntömuutosesityksen. Säännöissä kohta 1. Johdanto muutetaan muotoon: Nämä säännöt sisältävät yleisiä määräyksiä ja ohjeita partiotaitokilpailu Espoon Punasen järjestämisestä. Näiden sääntöjen ohella tulee huomioida kilpailuja järjestettäessä EPT:n projektiohjeet.

(Nykyisissä säännöissä kohti 1. Johdanto on kirjattu seuraavasti: Nämä säännöt sisältävät yleisiä määräyksiä ja ohjeita partiotaitokilpailu Espoon Punasen järjestämisestä. Näiden sääntöjen ohella tulee huomioida kilpailuja järjestettäessä Suomen Partiolaisten kilpailuryhmän julkaisema PT-kilpailujen säännöt ja järjestelyohjeet sekä EPT:n projektiohjeet.)