Yleinen

Partio alkaa elokuussa – nyt on hyvä aika tulla mukaan!

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille. Partioharrastus tukee lapsen ja nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen. Partiossa on kivaa ja samalla opitaan ryhmässä toimimista sekä monipuolisia taitoja. 

Partiolippukuntia, eli partion paikallisyhdistyksiä, on Espoossa 40 ja Kauniaisissa kolme. Uusi partiokausi alkaa elo–syyskuussa, joten nyt on hyvä aika aloittaa uusi harrastus! Oman alueesi lippukunnat sekä lisää tietoa partiotoiminnasta löydät osoitteesta ept.fi/liity-partioon/

Aikuisetkin ovat tervetulleita partioon

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Aikuiset toimivat partiossa kasvatustoiminnan mahdollistajina. Lippukunnissa aikuiset vetävät viikoittain kokoontuvia ryhmiä, auttavat retkillä esimerkiksi muonituksessa sekä tekevät lippukunnan hallintoon liittyviä pestejä. Esimerkiksi taloudenhoitajan tai joulukampanjapäällikön tehtävät sopivat hyvin aikuisille. Tarjoamme koulutusta, joten aiempaa partiokokemusta ei tarvita. Partiota harrastamalla pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, liikkumaan luonnossa ja saat hyvää vastapainoa työelämälle.