Yleinen

EPT:n uudet työntekijät ovat Aino Valkama ja Elsa Hanninen

Espoon Partiotuen lippukuntakoordinaattorina aloitti lokakuun alussa Aino Valkama. Väiskin eli kesän 2020 kesäleirin projektityöntekijänä toimii Elsa Hanninen.

Aikaisemmin Aino on työskennellyt Leirikesä ry:llä leirinjohtajana vuosina 20182019. Tällä hetkellä hän suorittaa sosionomin opintojaan loppuun Metropolian Ammattikorkeakoulussa ja tekee loppuun harjoittelua PäPan toimistolla sisutoiminnan kehittämiseen liittyen.

Sekä Ainolla että Elsalla on pitkä partiotausta. Ainolla  on pitkä partiotausta omassa lippukunnassaan Messukylän metsätytöissä Tampereella. Elsa on työskennellyt aiemmin Roihun projektityöntekijänä vuonna 2016 ja toimii myös itse Haagan Sirkuissa.

Ainon tavoittaa tällä hetkellä parhaiten sähköpostitse: aino.valkama(a)partio.fi.

Elsan tavoittaa sähköpostitse elsa.hanninen(a)partio.fi tai numerosta 044 748 17 92. Syksyllä 2019 Elsa on toimistolla kolme päivää viikossa ja keväällä 2020 täysipäiväisesti syyskuuhun asti.