Yleinen

Kutsu ylimääräiseen vuosikokoukseen 11.11.2019 klo 18.00

Tervetuloa Espoon Partiotuki ry:n ylimääräiseen vuosikokoukseen maanantaina 11.11.2019 klo 18.00. Kokous järjestetään Partioasemalla (Töölönkatu 55, Helsinki). Valtakirjojen tarkistus alkaa jo klo 17.30.

Kokouksessa valitaan hallitukseen yksi jäsen lisää kaudelle 2020–2021, koska syyskokouksessa 15.10.2019 kaikkia hallituspaikkoja ei saatu täytettyä.

Jos hallituksen jäsenen pesti kiinnostaa, tutustu pestikuvauksiin avoimet pestit sivulla.

Kokousmateriaalit lähetetään lippukunnanjohtajille sähköpostitse viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta ja ne löytyy myös tämän uutisen lopusta liitteinä. Muistakaa tutustua materiaaliin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat paikalla kokouksessa.

Tervetuloa!
Toivoo Espoon Partiotuki ry:n hallitus