Yleinen

Tervetuloa Espoon Partiotuen sääntömääräiseen vuosikokoukseen 9.6.2020

Tervetuloa Espoon Partiotuki ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 9.6.2020 klo 18.00. Kokous järjestetään Partioasemalla ja siihen voi osallistua etänä Teams-sovelluksen kautta. Kannustamme osallistujia osallistumaan kokoukseen ensisijaisesti Teams-sovelluksen kautta etäyhteydellä.

Kokous järjestetään Partioasemalla kokoustila Tiipiissä os. Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Etäkokoukseen pääset täältä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joita ovat muun muassa vuoden 2019 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vahvistaminen.

Kokousmateriaalit on lähetetty lippukunnanjohtajalle kaksi viikkoa ennen kokousta. Muistakaa tutustua materiaaliin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat läsnä kokouksessa etäyhteydellä tai Partioasemalla.

Valtakirjat tulee lähettää tarkistukseen ennen kokousta sähköpostitse ept@partio.fi. Valtakirja on toimitettava viimeistään 9.6. klo 15.00. Valtakirjat tarkistetaan ennen kokousta ja kokouksen alussa pidetään nimenhuuto. Kokousedustajan on nimenhuudon aikana avattava mikrofoni ja kamera. Tarkemmat ohjeet etäkokoukseen osallistumiseen löydät kokouskutsun liitteestä.

Tervetuloa!

Toivoo Espoon Partiotuki ry:n hallitus

EPTn kevätkokous kutsu, äänimäärät, valtakirja 9.6.2020

Ohjeet etävuosikokoukseen 9.6.2020

Vuosikokouksen esityslista 9.6.2020

LIITE 1 EPT Toimintakertomus ja tilinpäätös 2019

LIITE 2 Hakasiskotry pöytäkirjaote 1.9.2019