Yleinen

Espoon Punanen ja Pinkki siirtyvät vuodelle 2021

Espoon Partiotuen hallitus ja molempien kisojen kisatoimikunnat ovat päättäneet siirtää syksyn 2020 kisat vuodelle 2021 koronaepidemian tuoman epävarmuuden vuoksi.

Molempien kisojen johtajat ja järjestelytoimikunnat ovat ilmoittaneet halukkuutensa järjestää kisat myös vuonna 2021. EPT:n hallitus on päättänyt siirtää EPT:n kisojen järjestelyvuoroja vuodella eteenpäin ja myöntää Vespalle Punkun ja Järeälle Pinkin järjestelyvuorot myös vuonna 2021. Molempien kisojen pohjana pyritään vuonna 2021 käyttämään nyt jo valmisteltuja suunnitelmia.


Täystuho 2020 – virtuaalikisat

Vaikka Punkkua ei tänä vuonna järjestetäkään, pääset silti kisaamisen makuun etänä järjestettävässä esikisassa Täystuho 2020!

Kisa järjestetään Instagramin välityksellä Punkkuviikonlopun lauantaina 19.9. Vartiot ilmoittautuvat kolmessa sarjassa Punkun sarjoja mukaillen: vaeltajat/aikuiset, samoajat ja tarpojat.

Ilmoittautuminen tapahtuu kisapäivän aamuna kello 08:00. Ennakko-ohje tarkemmilla ilmo-ohjeilla, varustelistalla, tehtävälistalla ja suorituspaikan vaatimuksilla julkaistaan Punkun nettisivuilla punkku.ept.fi/2020 perjantaina 11.9. Osallistuminen on ilmaista. Tule mukaan hiomaan maailmanlopun selviytymistaitojasi matalan kynnyksen kisassa, jonka yllättävät tehtävät koettelevat laajaa taitorepertuaaria!


Käännekohta 2020, partiotaitojen syys-SM-kisat 3.-4.10.2020 Kiljavalla

Onko kisavartio jo koossa ja valmistelut aloitettu? Lähtekää mukaan kohti arvaamatonta! Syys-SM-kisojen ilmoittautuminen on auki 31.8.2020 asti.

Kilpailun teemana on nimensä mukaisesti erilaiset käännekohdat. Käännekohdalla tarkoitetaan valintatilanteita, joissa omalla toiminnalla voi ratkaisevasti vaikuttaa siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu. Siitähän partiotaitokilpailuissa on kyse!

Lue lisää kaannekohta2020.fi.


Lisätietoa kisojen siirtymisestä: ept@partio.fi.