Yleinen

Tervetuloa EPT:n syyskokouseen 21.10. klo 18.00

Tervetuloa Espoon Partiotuki ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 21.10.2020 klo 18.00 Partioasemalle. Kokous on Partioasemalla kokoustila Torissa os. Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Valtakirjojen tarkistus alkaa jo klo 17.30.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joita ovat muun muassa vuoden 2021 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen, yhdistyksen puheenjohtajan valinta vuodelle 2021 sekä hallituksen uusien jäsenten valinta erovuoroisten tilalle.

Kokousmateriaalit on lähetetty lippukunnanjohtajalle sähköpostitse 7.10.2020. Muistakaa tutustua materiaaliin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat paikalla kokouksessa.

Ohjeet kokoukseen poikkeuksellisena aikana:

  • Syyskokousta voi seurata etänä Teamsin kautta mutta kokoukseen voi osallistua vain läsnä Partioasemalta. Kokousta pääsee seuraamaan bit.ly/EPTsyyskokous.
  • Suosittelemme jäsenille, että tänä vuonna lippukunnan ääniä käyttää kokouksessa vain yksi henkilö
  • Kokoukseen voi saapua ainoastaan terveenä. Kokouksessa noudatetaan hyvää käsihygieniaa sekä pidetään turvavälit muihin osallistujiin. Kokouksen osallistujilla tulee olla kasvomaski ja ne tarjotaan osallistujille ennen kokousta

2020 Syyskokouksen esityslista

2020 Syyskokouksen kutsu, jäsenmäärät, valtakirja

LIITE 1 EPT Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2021

LIITE 2 EPT sääntömuutosesitys

LIITE 3 PäPä kisasääntöuudistus

Tervetuloa!

Toivoo Espoon Partiotuki ry:n hallitus