Yleinen

EPT:n ylimääräinen vuosikokous 18.11.2020

Tervetuloa Espoon Partiotuki ry:n ylimääräiseen vuosikokoukseen keskiviikkona 18.11.2020 klo 18.00. Kokous pidetään etäyhteyden välityksellä Teamsin kautta. Lain vaatima kokouksen fyysinen kokouspaikka on Partioasema. Hallitus kuitenkin toivoo, että kaikki kokousedustajat osallistuvat kokoukseen etäyhteyden välityksellä.

Teams-kokoukseen pääset bit.ly/ylimääräinenvuosikokous20. Huom! Jos sinulla ei ole partion O365 tunnuksia, liity kokoukseen kirjautumatta kautta eli valitsemalla ”Jatka tällä selaimella”. Muista sallia Teamsille mikrofonin ja kameran käyttäminen liittyäksesi kokoukseen.

Valtakirjat tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen ept@partio.fi keskiviikkoon 18.11.2020 klo 14 mennessä. 

Kokouksessa valitaan hallitukseen kaksi jäsentä kaudelle 2021–2022 sekä puheenjohtaja kaudelle 2021.

Kokousmateriaalit on lähetetty lippukunnanjohtajille sähköpostitse kaksi viikkoa ennen kokousta ja ne löytyvät EPT:n nettisivuilta. Muistakaa tutustua materiaaliin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka osallistuvat kokoukseen.


Hae mukaan EPT:n hallitukseen! Etsimme hallitukseen siis kahta uutta hallituksen jäsentä vuosiksi 2021-2022 sekä hallituksen puheenjohtajaa vuodelle 2021.

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee ja johtaa yhdistyksen toimintaa. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen apuna toimii Partioasemalla työskentelevä lippukuntakoordinaattori. Lisäinfoa ja pestikuvaukset www.ept.fi/avoimet-pestit/

Tarjolla on mahtavia uusia haasteita tyypeille, jotka haluavat lähteä vaikuttamaan ja johtamaan aluejärjestön toimintaa ja tekemään sitä parasta EPT:läistä partiota!


Nähdään linjoilla kokouksessa!

Toivoo Espoon Partiotuki ry:n hallitus

2020 Ylimääräisen vuosikokouksen kutsu, jäsenmäärät, valtakirja

20201118 Ylimääräisen vuosikokouksen esityslista