2021EPTblogi

Maaliskuu – Väiski 2020

Korona vei viime kesältä kaikki suuret tapahtumat, mukaan lukien kauan odotetun EPT:n Väiskin. Leirikesä on siis kerran jäänyt välistä, joten monilla onkin varmasti jo ikävä leirielämää. Väiskiä on suunniteltu innolla ja suurella sydämellä, jotta tänä kesänä leirin toteutuessa kokemus olisi ikimuistoinen.

Ohjelmaa on suunniteltu kaiken ikäisille. Blokeista löytyy varmasti jokaiselle sudenpentu- ja seikkailijaikäiselle jännittävää ja hauskaa tekemistä. Blokeissa pääsee mm. harjoittelemaan partiotaitoja ja kädentaitoja, uimaan, leikkimään vesisotaa ja haastamaan itseään seikkailuradalle ja kiipeilyseinälle.

Myös tarpojat pääsevät osallistumaan blokkiohjelmaan leirin alussa. Tarpojien leiri huipentuu Reissuun, eli he pääsevät seikkailemaan Hankoon ja suorittamaan jännittäviä tehtäviä!

Samoajat saavat tutustua leirin tekemiseen ja kokeilla leirin eri osa-alueiden tehtäviä päiväpestien muodossa. He pääsevät myös kokemaan blokkien parhaat palat sekä Reissuun nauttimaan Hangosta.

Vaeltajat ja aikuiset ovat tärkeässä roolissa leirin järjestymisessä. He pääsevät mahdollistamaan pesteissään sujuvaa leiriarkea ja kokemuksia lapsille ja nuorille. Pestit tehdään tekijälleen miellyttäväksi, niin että ihana leirikokemus on myös heille taattu. Vaeltajien ja aikuisten omaa ohjelmaa ei ole unohdettu ja hekin pääsevät nauttimaan rentouttavasta ja kehittävästä ohjelmasta.

Vaikka ohjelmaa on paljon, on leirillä myös aikaa savussa hengailuun, rakenteluun tai ihan vain omaan rentoutumiseen. Suuren leirin tunnelmaa luo myös yhteiset iltaohjelmat niin savujen kesken kuin alaleirienkin kesken.

Mikäli et halua missata tätä kaikkea, ilmoittaudu mukaan Väiskille 15.4. mennessä! Ilmoittautumaan pääset väiski.fi/ilmoittautuminen. Leiristä lisätietoa voi lukea väiski.fi.

Kuva: Eero Saarinen