2021EPTblogi

Huhtikuu – Rantalentiskesä 2021

Biitsikesä lähestyy!

Omassa lippukunnassamme Niipperin Nuolihaukoissa beach volley on ollut jo vuosia ykkös urheilulaji. Ehkä suurimpana veturina tässä hommassa ovat olleet minä ja sisarukseni, sillä olemmehan pelailleet aktiivisesti omalla kotipihalla biitsiä jo pienestä pitäen. Viime vuosina olemme saaneet pidettyä myös muulle johtajistolle biitsipelejä ja kyllä meiltä alkaa jo löytyä perheen ulkopuoleltakin ihan hyviä pelureita.

Nyt EPT:n hallituksessa toimiessani haluankin saada vielä vähän laajemmin jaettua beach volleyn ilosanomaa partiopiireissä. Mikäs sen parempi tapa kuin aloittaa EPT:n yhteinen biitsivuoro! Lue lisää rantalentisvuoroista ept.fi/rantalentisvuorot.

Vuorojen ideana on saada jotain kivaa yhteistä puuhaa kesällekin, ja siinä ohessa opettaa beach volleyn saloja muillekin EPT:läisille. Vuoroille ovat tervetulleita kaiken tasoiset pelaajat, ja tavoitteena on saada kehitettyä pelin tasoa kesän mittaan, niin että elokuun rantalentisturnauksessa saataisiin hyvätasoiset kisat aikaiseksi. Mukaan saa tulla kuitenkin pelaamaan myös ilman mitään sen ihmeempiä tavoitteita omien taitojen kehittämiseksi. Biitsikesä huipentuu perinteiseen rantalentisturnaukseen ja rantabileisiin 15.8. Olisikin kiva, jos saisit suostuteltua mukaasi vuoroille muutaman lippukuntakaverisi, niin voitte kehitellä turnauskuviot valmiiksi jo kesän aikana.

Koronatilanne on tietenkin ollut yksi suurimmista tummista pilvistä biitsipelien alkua uhkaamassa, ja välillä näytti jo siltä, että biitsivuorot voitaisiin pitää vain alle 20-vuotiaille. Tällä hetkellä pelata voisi kyllä kaiken ikäiset, mutta vain omassa ryhmässä. Tästä johtuen joudumme valitettavasti siirtämään biitsivuorojen aloitusta ainakin kesäkuun puolelle. Ulkona tapahtuva kontaktiton urheilu on onneksi miedoimmasta päästä yhteisiä tapahtumia, ja toivottavasti rajoitukset höllentyvät seuraavaksi sen osalta.

Minä ja valmentajakaverini, veljeni Onni, odotamme innolla uusien ja vanhojen pelikavereiden kanssa pelailua vähän laajemmassa partioporukassa! Tässä liittymislinkki nimenhuuto-palveluun, jonka kautta käytännön järjestelyt ja ilmoittautumiset hoidetaan: https://ept-biitsit.nimenhuuto.com/public_join

Kuva: Petteri Ojala

 

Terveisin

Niilo Lehtikuja, Hallituksen jäsen

Niipperin Nuolihaukat