Avoimet pestitYleinen

Avoimet pestit – Hallituksen jäsen kaudelle 2022-23

Etsimme neljää (4) uutta hallituksen jäsentä vuosiksi 2022-2023.

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee, johtaa ja kehittää yhdistyksen toimintaa. Hallituksen jäsenen tehtävä on toimia aktiivisena osana EPT:n hallitusta. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen jäsenellä on yksi tai useampi vastuualue, joita ovat EPT:n tapahtumat, ryhmät sekä projektit. Hallituksen jäsen toimii oman vastuualueensa yhteyshenkilönä.

Hallituksen jäsenen tehtäviin yhteyshenkilönä kuuluu:

  • Vastuualueensa johtajan pestaaminen
  • Vastuualueensa yhteyshenkilönä toimiminen EPT:n hallituksen ja vastuualueen välillä
  • Vastuualueensa toiminnan tukeminen
  • Aktiivisen ja innostuneen hengen luominen vastuualueensa toimintaan

Hallituksen jäsenen on oltava kiinnostunut espoolais-kauniaislaisen partiotoiminnan kehittämisestä ja perinteikkään tasokkaantoiminnan ylläpitämisestä. Pesti kestää kaksi vuotta. Hallituksen jäsenen on oltava vähintään 15-vuotias Espoon Partiotuen lippukunnan jäsen. Lue lisää hallituspesteistä täältä.

Tarjolla on mahtavia uusia haasteita tyypeille, jotka haluavat lähteä vaikuttamaan ja johtamaan aluejärjestön toimintaa ja tekemään sitä parasta EPT:läistä partiota! Laita hommaan vapaamuotoinen hakemus ept(a)partio.fi, ilmoita kiinnostuksesi nykyiselle hallituksen jäsenelle tai tule paikalle vuosikokoukseen 25.10.2021.

Jos jokin jää vielä askarruttamaan ja haluaisit kuulla lisää, laita viestiä jollekin hallituksen nykyisistä jäsenistä itsellesi sopivaa kanavaa pitkin. Yhteystiedot löydät https://www.ept.fi/hallitus-2021/ .