Avoimet pestitYleinen

Avoimet pestit – Hallituksen jäsen kaudelle 2022-23

Etsimme kolmea (3) uutta hallituksen jäsentä vuosiksi 2022-2023.

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee, johtaa ja kehittää yhdistyksen toimintaa. Hallituksen jäsenen tehtävä on toimia aktiivisena osana EPT:n hallitusta. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen jäsenellä on yksi tai useampi vastuualue, joita ovat EPT:n tapahtumat, ryhmät sekä projektit. Hallituksen jäsen toimii oman vastuualueensa yhteyshenkilönä.

Hallituksen jäsenen tehtäviin yhteyshenkilönä kuuluu:

  • Vastuualueensa johtajan pestaaminen
  • Vastuualueensa yhteyshenkilönä toimiminen EPT:n hallituksen ja vastuualueen välillä
  • Vastuualueensa toiminnan tukeminen
  • Aktiivisen ja innostuneen hengen luominen vastuualueensa toimintaan

Hallituksen jäsenen on oltava kiinnostunut espoolais-kauniaislaisen partiotoiminnan kehittämisestä ja perinteikkään tasokkaantoiminnan ylläpitämisestä. Pesti kestää kaksi vuotta. Hallituksen jäsenen on oltava vähintään 15-vuotias Espoon Partiotuen lippukunnan jäsen.

Tarjolla on mahtavia uusia haasteita tyypeille, jotka haluavat lähteä vaikuttamaan ja johtamaan aluejärjestön toimintaa ja tekemään sitä parasta EPT:läistä partiota! Laita hommaan vapaamuotoinen hakemus ept(a)partio.fi, ilmoita kiinnostuksesi nykyiselle hallituksen jäsenelle.

Paikat täytetään EPT:n ylimääräisessä vuosikokouksessa loppusyksystä 2021. Kokous kutsutaan koolle pian.

Jos jokin jää vielä askarruttamaan ja haluaisit kuulla lisää, laita viestiä jollekin hallituksen nykyisistä jäsenistä itsellesi sopivaa kanavaa pitkin. Yhteystiedot löydät https://www.ept.fi/hallitus-2021/ .