2021

EPT:n puheenjohtajaksi valittiin Arttu Arponen

Espoon Partiotuki ry:n syyskokouksessa hyväksyttiin vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio, valittiin hallitukseen kaudelle 2022–2023 uusi jäsen. Kokouksessa keskusteltiin seuraavan Väiskin ajankohdasta. Kokous kuitenkin päätti siirtää päätöksenteon ylimääräiseen vuosikokoukseen vuoden 2021 loppusyksylle. Ennen ylimääräistä vuosikokousta EPT:n hallitus aikoo kerätä lisää tietoa lippukunnilta päätöksenteon tueksi . Vuoden 2022 puheenjohtajaksi valittiin Arttu Arponen, Lounapartio.

”Tavoitteena on ensi vuonna järjestää kaikki toimintakalenteriin kirjatut tapahtumat. Nyt jos koskaan tapahtumat ja toiminta on tärkeää”, summaa uusi puheenjohtaja ajatuksiaan tulevasta vuodesta.

EPT:n hallitukseen valittiin Olli Hurme Karhunvartijoista, jotka jatkaa hallituksessa toiselle hallituskaudelle. EPT:n hallituksen loput kolme paikkaa täytetään ylimääräisessä vuosikokouksessa loppusyksystä 2021. Avoimista pesteistä lisää www.ept.fi/avoimet-pestit.

Vanhoina jäseninä jatkavat:

Inka Kekäläinen (varapj), Merimetsot
Sara Touhonen, Karhunvartijat
Paula Silfverberg, Kivenlahden Piilevät
Laura Puusola, Mastonvartijat

Hyväksytyn toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022 löydät täältä.