Yleinen

EPT:n ylimääräinen vuosikokous 23.11. klo 18

Tervetuloa Espoon Partiotuki ry:n ylimääräiseen vuosikokoukseen tiistaina 23.11.2021 klo 18.00 Partioasemalle.

Kokous on Partioasemalla kokoustila Torissa os. Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Valtakirjojen tarkistus alkaa jo klo 17.30. Kokouksessa täytetään loput hallituspaikat, 3 jäsentä kaudelle 2022–2023. Avoimista pesteistä voit lukea lisää ept.fi/avoimet-pestit.

Lisäksi kokouksessa päätetään seuraavan Väiskin ajankohdasta. Väiskiä ei päästy järjestämään vuonna 2020 eikä 2021 ja nyt aikataulu seuraavasta leiristä on hyvä päivittää. Väiskin ajankohdasta toteutetaan kysely, joka jaetaan lippukunnille sekä EPT:n luottamushenkilöille. Toivoisimme lippukuntien ja EPT:n luottisten ajatuksia ja mielipidettä hallituksen päätösehdotuksen tueksi. Varsinainen päätös tehdään ylimääräisessä vuosikokouksessa. Mahdollisia ajankohtia seuraavalle Väiskille ovat kesät 2023, 2025 ja 2026.

Kysely on sulkeutunut 17.11. Kiitos vastaajille. 

Muistakaa lippukunnassanne vasta kyselyyn ja keskustelkaa seuraavasta Väiskin ajankohdasta. Kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat paikalla kokouksessa.

Kokoukseen voi saapua ainoastaan terveenä. Kokouksessa noudatetaan hyvää käsihygieniaa sekä pidetään etäisyys muihin osallistujiin. Suosittelemme kokoukseen osallistuvia käyttämään kasvomakseja.

Kokousmateriaalit

Tervetuloa! 

Toivoo Espoon Partiotuki ry:n hallitus