Yleinen

EPT:n ylimääräinen vuosikokous 14.12. klo 17

Tervetuloa Espoon Partiotuki ry:n ylimääräiseen vuosikokoukseen tiistaina 14.12. klo 17.00.

Kokous järjestetään Tapiolan kirjastolla, Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo. Ryhmätila Hongassa. Valtakirjojen tarkistus alkaa klo 16.45. Viralliset kutsut lähetetään lippukuntaan kahta viikkoa ennen kokousta.

Kokouksessa täytetään loput hallituspaikat, 3 jäsentä kaudelle 2022–2023. Avoimista pesteistä voit lukea lisää ept.fi/avoimet-pestit.

Kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat paikalla kokouksessa. Kokoukseen voi saapua ainoastaan terveenä. Kokouksessa noudatetaan hyvää käsihygieniaa sekä pidetään etäisyys muihin osallistujiin. Suosittelemme kokoukseen osallistuvia käyttämään kasvomakseja.

Tervetuloa! 

Toivoo Espoon Partiotuki ry:n hallitus

20211214 Kokouskutsu, äänimäärät ja valtakirjat

20211214 Esityslista

Vuosikokouksen valtakirja (WORD)