Avoimet pestit

Aluejärjestön puheenjohtaja kaudelle 2021

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee, johtaa ja kehittää yhdistyksen toimintaa. Puheenjohtaja on vastuussa hallituksen toiminnasta. Hän johtaa kokoukset, jotka hän on valmistellut hallintoryhmän kanssa. Puheenjohtaja edustaa Espoon Partiotukea ja hoitaa suhteita niin jäsenlippukuntiin kuin muihinkin tahoihin, kuten Espoon kaupunkiin ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisiin.

Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu:

 • Johtaa ja valvoa tehtyjen päätösten toteuttamista
 • Huolehtia työnjaosta ja tukee yhdistyksen toimihenkilöiden työtä
 • Luoda aktiivista ja innostunutta henkeä koko yhdistykseen
 • Rohkaista ja kannustaa osallistumaan
 • Johtaa yhdistyksen ja hallituksen toimintaa
 • Yhdistyksen taloudellisten päätösten hoitaminen ja talouden seuraaminen
 • Vastata toiminnan kehittämisestä

Hallituksen puheenjohtajan pesti kestää yhden kalenterivuoden ja alkaa vuodenvaihteessa. Yhdistyksenpuheenjohtajan on oltava vähintään 18-vuotias ja partiojohtajaperuskurssin käynyt Espoon Partiotuen lippukunnan jäsen. Puheenjohtajalta edellytetään aikaisempaa kokemusta hallitustoiminnasta. Espoon Partiotuen hallituksen puheenjohtajan pestaa lippukuntakoordinaattori.

Kuva: Petteri Ojala

Laita hommaan vapaamuotoinen hakemus ept@partio.fi, ilmoita kiinnostuksesi nykyiselle hallituksen jäsenelle tai tule paikalle ylimääräiseen vuosikokoukseen 18.11.2020.

Jos jokin jää vielä askarruttamaan ja haluaisit kuulla lisää, ota yhteyttä puheenjohtaja Iiroon, iiro.lehtiniemi(a)partio.fi. 

Hallituksen jäsen kaudelle 2021-22

Etsimme kahta uutta hallituksen jäsentä vuosiksi 2021-2022. 

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee, johtaa ja kehittää yhdistyksen toimintaa. Hallituksen jäsenen tehtävä on toimia aktiivisena osana EPT:n hallitusta. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen jäsenellä on yksi tai useampi vastuualue, joita ovat EPT:n tapahtumat, ryhmät sekä projektit. Hallituksen jäsen toimii oman vastuualueensa yhteyshenkilönä.

Hallituksen jäsenen tehtäviin yhteyshenkilönä kuuluu:

 • Vastuualueensa johtajan pestaaminen
 • Vastuualueensa yhteyshenkilönä toimiminen EPT:n hallituksen ja vastuualueen välillä
 • Vastuualueensa toiminnan tukeminen
 • Aktiivisen ja innostuneen hengen luominen vastuualueensa toimintaan

Hallituksen jäsenen on oltava kiinnostunut espoolais-kauniaislaisen partiotoiminnan kehittämisestä ja perinteikkään tasokkaantoiminnan ylläpitämisestä. Pesti kestää kaksi vuotta. Hallituksen jäsenen on oltava vähintään 15-vuotias Espoon Partiotuen lippukunnan jäsen. Lue lisää hallituspesteistä täältä.

Tarjolla on mahtavia uusia haasteita tyypeille, jotka haluavat lähteä vaikuttamaan ja johtamaan aluejärjestön toimintaa ja tekemään sitä parasta EPT:läistä partiota! Laita hommaan vapaamuotoinen hakemus ept(a)partio.fi, ilmoita kiinnostuksesi nykyiselle hallituksen jäsenelle tai tule paikalle ylimääräiseen vuosikokoukseen 18.11.2020.

Jos jokin jää vielä askarruttamaan ja haluaisit kuulla lisää, laita viestiä jollekin hallituksen nykyisistä jäsenistä itsellesi sopivaa kanavaa pitkin. 

Viestintäryhmä (puheenjohtaja, jäsen)

Oletko kiinnostunut viestinnästä ja markkinoinnista? Tiedätkö ulkoa hauskimmat gifit ja osaatko parhaimmat liikkeet hyvään bumerangiin? Lähteekö sulta hihasta noheva slogan tilanteeseen kuin tilanteeseen? Lähde mukaan EPT:n viestintäryhmään ja tuu tekemään kaunista ja ylpeetä viestintää!

Viestintäryhmä vastaa muun muassa EPT:n sosiaalisen median kanavista ja EPT:n nettisivujen sisällöstä. Ryhmän jäsenenä voit vaikuttaa siihen, minkälaisen kuvan espoolainen partio itsestään antaa. 

Lue lisää puheenjohtajan pestistä!

Vimma-ryhmän jäsen

Vimma-ryhmä hakee uusia kasvoja ja tekijöitä legendaariseen joukkoonsa! Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tulevien viikonloppujen ja iltamien sisältöön puhumattakaan huikeista kokemuksista upean (ja myöskin vaatimattoman) Vimma-ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit itse tai haluat ilmiantaa kaverisi ota yhteyttä ept@partio.fi. Kerro, miksi juuri Sinä tai kaverisi olisi ehdoton lisä Vimma-ryhmään. Hakijan on oltava vähintään 17-vuotias.