Avoimet pestit

Kuva: Petteri Ojala

Tarpojatapahtuman 2020 johtaja 

Kiinnostaako tarpojaohjelma? Haluatko päästä tekemään jotain uutta ja erilaista?
19.4.2020 järjestetään EPT:n tarpojatapahtuma, jolle haetaan nyt johtajaa! Tapahtumalle ei ole pysyvää konseptia, joten voit järjestää pt-kisan, chillailuillan, pakohuonepelin – ihan mitä vaan keksit!

Tarpojatapahtuma järjestetään 19.4.2020 ja on suunnattu espoolaisille ja kauniaislaisille tarpojille. Johtajan vastuisiin kuuluu haluamansa kokoisen toimikunnan kokoaminen, budjetin laatiminen, tapahtuman suunnittelu toimikunnan kanssa ja tapahtuman vetäminen 19.4. Johtajan pesti sopii myös samoajaikäiselle tai PJ-johtamisharjoitukseksi.

Jätä avoin hakemus ept@partio.fi vastaten ainakin seuraaviin kysymyksiin:

 1. Kuka olet?
  2. Mitä olet tehnyt partiossa?
  3. Miksi haluat johtaa Tarpojatapahtuman?
  4. Kuinka paljon aikaa sinulla on käytettävissäsi? Onko sinulla muita partiopestejä?
  5. Minkälaisia partiopestejä sinulla on takanasi?
  6. Onko sinulla ideoita tapahtumaan liittyen, esimerkiksi teema tai tapahtuman konsepti?

Viestintäryhmä (puheenjohtaja, jäsen)

Oletko kiinnostunut viestinnästä ja markkinoinnista? Tiedätkö ulkoa hauskimmat gifit ja osaatko parhaimmat liikkeet hyvään bumerangiin? Lähteekö sulta hihasta noheva slogan tilanteeseen kuin tilanteeseen? Lähde mukaan EPT:n viestintäryhmään ja tuu tekemään kaunista ja ylpeetä viestintää!

Viestintäryhmä vastaa muun muassa EPT:n sosiaalisen median kanavista ja EPT:n nettisivujen sisällöstä. Ryhmän jäsenenä voit vaikuttaa siihen, minkälaisen kuvan espoolainen partio itsestään antaa. 

Lue lisää puheenjohtajan pestistä!

Vihreen kisatoimikunta

Espoon Vihree tulee toukokuussa 2020. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä tekemään ensi vuoden Vihreetä. Jos oot kiinnostunut ratamestarin, tehtäväpäällikön tai vaikka huollon hommista, niin laita viestiä osoitteeseen ept@partio.fi. Tervetuloa mukaan järkkäämään paras Vihree!

Vihreen rastihenkilöt

Espoon Vihree on Espoon Partiotuen vuosittain järjestämä pyörillä käytävä kilpailu. Kilpailu kestää yhden päivän ja kisan aikana suunnistetaan kartan avulla. Päivän aikana vartiot suorittavat useita hauskoja rasteja. Kilpailu kisataan seuraavan kerran toukokuussa 2020. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä tekemään ensi vuoden Vihreetä. Haluaisitko viettää kevätpäivää hyvässä seurassa ja rennossa pestissä? Ilmoittaudu mukaan sähköpostise osoitteeseen ept@partio.fi. Tervetuloa mukaan järkkäämään paras Vihree!

Väiskin leiripestit

Väiski on EPT:n aluereiri, joka järjestetään 29.7.–5.8.2020 Syndalenissa Hangossa. Leirille odotetaan noin 2400 osallistujaa. Väiskillä on tarjolla paljon erilaisia leiripestejä, joita voit tutkia Väiskin verkkosivuilla.

Vimma-ryhmän jäsen

Vimma-ryhmä hakee uusia kasvoja ja tekijöitä legendaariseen joukkoonsa! Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tulevien viikonloppujen ja iltamien sisältöön puhumattakaan huikeista kokemuksista upean (ja myöskin vaatimattoman) Vimma-ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit itse tai haluat ilmiantaa kaverisi ota yhteyttä ept@partio.fi. Kerro, miksi juuri Sinä tai kaverisi olisi ehdoton lisä Vimma-ryhmään. Hakijan on oltava vähintään 17-vuotias.