Avoimet pestit

Vinkulin leirinjohtaja 2022

Kuuletko valkoisten hankien kutsun? Jättikö vuoden takainen lumeton talvileiri jotain hampaan koloon? Kaipaatko leireilyä myös keskelle talvea? Nyt onkin oiva aika kääntää katseet kohti ensi talvea ja Vinkuli 2022 talvileiriä! Olisiko sinusta sen johtajaksi?

Haemme ensi talven Vinkuli 2022 talvileirille innokasta johtajaa tai johtajaparia! Leirinjohtajana pidät leirin langat kädessäsi ja varmistat että järjestelyt rullaavat mallikkaasti eteenpäin. Yhdessä muun leiritoimikunnan kanssa pääset rakentamaan parhaan Vinkulin mitä EPT:ssä on nähty! 

Vinkuli on EPT:n talvileiri, joka pidetään koulujen hiihtoloman aikaan noin joka toinen vuosi. Vinkulin leirinjohtajan pestissä saa kokemusta leirin järjestämisestä ja johtamisesta talviolosuhteissa sekä pääsee vaikuttamaan siihen, miltä EPT:n tapahtumat näyttävät. Pääset myös tekemään yhteistyötä yli lippukuntarajojen ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Vinkulin leirinjohtajalla on kokonaisvastuu leirin suunnittelusta, leirin käytännön pyörittämisestä sekä leiritoimikunnan ohjaamisesta ja tukemisesta. Leirinjohtaja pestaa itselleen leiritoimikunnan ja valvoo, että leiriä edeltävät, leirin aikaiset ja leirin jälkeiset hommat hoituvat. Tapahtuman jälkeen tulee tehdä palautekysely osallistujille. Leirinjohtaja kantaa myös viimeisenä vastuun.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus. Leirinjohtajana sinulla olisi hyvä olla aiempaa kokemusta leiriarjesta ja leirien järjestelyistä esimerkiksi leiritoimikuntatasoisessa roolissa. Leirinjohtajuus vaatii vähintään 18-vuoden ikää, PJ-valtakirjaa ja aikaisempaa talvileirikokemusta. Jos jäät miettimään, että onkohan oma kokemuksesi riittävä ja intoa pestiin on, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Pestin kesto ja ajankäyttö? Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa keväällä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja huipentuu itse leiriin. Pesti vaatii ajankäyttöä viikoittain.

Hae pestiä ja tule tekemään leirikokemusta, josta olet osannut vain unelmoida! Kerro hakemuksessa itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi tämä olisi juuri sun juttu! Hakemukset sähköpostilla ept@partio.fi.

Lisätietoja pestistä saat leirin yhteyshenkilöltä Laura Puusolalta (+358 403686039, laura.puusola@partio.fi).


Viestintäryhmä (puheenjohtaja, jäsen)

Oletko kiinnostunut viestinnästä ja markkinoinnista? Tiedätkö ulkoa hauskimmat gifit ja osaatko parhaimmat liikkeet hyvään bumerangiin? Lähteekö sulta hihasta noheva slogan tilanteeseen kuin tilanteeseen? Lähde mukaan EPT:n viestintäryhmään ja tuu tekemään kaunista ja ylpeetä viestintää!

Viestintäryhmä vastaa muun muassa EPT:n sosiaalisen median kanavista ja EPT:n nettisivujen sisällöstä. Ryhmän jäsenenä voit vaikuttaa siihen, minkälaisen kuvan espoolainen partio itsestään antaa. 

Lue lisää puheenjohtajan pestistä!


TuhoPunkku2021

Tekijäksi Punkkuun 2021? Tule rohkeasti mukaan!

TuhoPunkku järjestetään 18.-19.9.2021 ja tekijähaku on nyt auki! Tule siis mukaan tekemään vuoden tuhoisinta partiotaitokilpailua ja ilmoittaudu tekijäksi Kuksassa: kuksaan.fi/40498

Etkö tiedä, mitä haluaisit tehdä? Ei hätää! Punkun tekijäinfo pidetään tiistaina 4.5. korona-ajalle tyypillisesti etänä klo 18.00-20.00. Punkun kaikille avoin tekijäinfo 4.5. klo 18.00 alkaen etäyhteydellä: bit.ly/punkuntekijainfo.

Infossa Tuhopunkun tekijät kertovat millaisia pestejä tällä hetkellä on tarjolla ja mikä ihme Espoon Punanen aka Punkku oikein on! Langoille on tervetulleita kaikki, joilla on paloa lähteä tekemään kisaa, mutta ei vielä tietoa miten ja mitä se edes tarkoittaa. Tervetuloa siis myös rennosti höpöttelemään tekijöiden kanssa ja kuulemaan kisan tekemisestä!

Pysy kuulolla ja laita Punkun Instagram seurantaan @espoonpunanen ja tutustu Punkun nettisivuihin punkku.ept.fi/2021/.

Jos kysyttävää tulee, voit olla yhteydessä HR-päällikköön, Vaike Oiglane (talous@kauku.fi) tai kisanjohtajiin Heidi Lehtikuja ( heidi.lehtikuja@partio.fi) tai Joni Taipale (joni.taipale@partio.fi). Kisan järjestelyvuorossa on Vespan alueen lippukunnat.