Avoimet pestit

Kuva: Petteri Ojala

Hallituksen jäsen kaudelle 2021-22

Espoon Partiotuen hallituksessa on taas haku päällä! Etsimme neljää uutta hallituksen jäsentä vuosiksi 2021-2022 sekä hallituksen puheenjohtajaa vuodelle 2021. 

EPT:n hallitus suunnittelee ja johtaa EPT:n toimintaa. Hallituksessa pääset näkemään espoolaista ja kauniaislaista partiotoimintaa uudesta näkökulmasta. Mahtavia uusia haasteita osaaville tyypeille, joille lippukunnan hallituksessa toimiminen on jo tuttua kauraa! Hae elämäsi seikkailuun 21.10. mennessä vapaamuotoisella sähköposti-ilmoituksella ept@partio.fi ja tule syyskokoukseen Partioasemalle 21.10. klo 18. Lue lisää hallituspesteistä täältä.
Jos jokin jää vielä askarruttamaan ja haluaisit kuulla lisää, laita viestiä jollekin hallituksen nykyisistä jäsenistä itsellesi sopivaa kanavaa pitkin. 

Tarpojatapahtuman 2020 johtaja 

Kiinnostaako tarpojaohjelma? Haluatko päästä tekemään jotain uutta ja erilaista? 18.10.2020 järjestetään EPT:n tarpojatapahtuma, jolle haetaan nyt johtajaa! Tapahtumalle ei ole pysyvää konseptia, joten voit järjestää pt-kisan, chillailuillan, pakohuonepelin – ihan mitä vaan keksit!

Tarpojatapahtuma järjestetään 18.10.2020 ja on suunnattu espoolaisille ja kauniaislaisille tarpojille. Johtajan vastuisiin kuuluu haluamansa kokoisen toimikunnan kokoaminen, budjetin laatiminen, tapahtuman suunnittelu toimikunnan kanssa ja tapahtuman vetäminen 18.10. Johtajan pesti sopii myös samoajaikäiselle tai PJ-johtamisharjoitukseksi.

Jätä avoin hakemus ept@partio.fi vastaten ainakin seuraaviin kysymyksiin:

 1. Kuka olet?
  2. Mitä olet tehnyt partiossa?
  3. Miksi haluat johtaa Tarpojatapahtuman?
  4. Kuinka paljon aikaa sinulla on käytettävissäsi? Onko sinulla muita partiopestejä?
  5. Minkälaisia partiopestejä sinulla on takanasi?
  6. Onko sinulla ideoita tapahtumaan liittyen, esimerkiksi teema tai tapahtuman konsepti?

Viestintäryhmä (puheenjohtaja, jäsen)

Oletko kiinnostunut viestinnästä ja markkinoinnista? Tiedätkö ulkoa hauskimmat gifit ja osaatko parhaimmat liikkeet hyvään bumerangiin? Lähteekö sulta hihasta noheva slogan tilanteeseen kuin tilanteeseen? Lähde mukaan EPT:n viestintäryhmään ja tuu tekemään kaunista ja ylpeetä viestintää!

Viestintäryhmä vastaa muun muassa EPT:n sosiaalisen median kanavista ja EPT:n nettisivujen sisällöstä. Ryhmän jäsenenä voit vaikuttaa siihen, minkälaisen kuvan espoolainen partio itsestään antaa. 

Lue lisää puheenjohtajan pestistä!

Vimma-ryhmän jäsen

Vimma-ryhmä hakee uusia kasvoja ja tekijöitä legendaariseen joukkoonsa! Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tulevien viikonloppujen ja iltamien sisältöön puhumattakaan huikeista kokemuksista upean (ja myöskin vaatimattoman) Vimma-ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit itse tai haluat ilmiantaa kaverisi ota yhteyttä ept@partio.fi. Kerro, miksi juuri Sinä tai kaverisi olisi ehdoton lisä Vimma-ryhmään. Hakijan on oltava vähintään 17-vuotias.