Avoimet pestit

Viestintäryhmä (puheenjohtaja, jäsen)

Oletko kiinnostunut viestinnästä ja markkinoinnista? Tiedätkö ulkoa hauskimmat gifit ja osaatko parhaimmat liikkeet hyvään bumerangiin? Lähteekö sulta hihasta noheva slogan tilanteeseen kuin tilanteeseen? Lähde mukaan EPT:n viestintäryhmään ja tuu tekemään kaunista ja ylpeetä viestintää!

Viestintäryhmä vastaa muun muassa EPT:n sosiaalisen median kanavista ja EPT:n nettisivujen sisällöstä. Ryhmän jäsenenä voit vaikuttaa siihen, minkälaisen kuvan espoolainen partio itsestään antaa. 

Lue lisää puheenjohtajan pestistä!

TuhoPunkku2021

Seuraava Punkku etsii

  • Tulospäällikköä
  • Ratamestaria

Jos pestit Suomen suurimassa partiotaitokisassa kiinnostavat, ole yhteydessä kisanjohtajiin sähköpostilla: heidi.lehtikuja@partio.fi tai joni.taipale@partio.fi. Kisan järjestelyvuorossa on Vespan alueen lippukunnat. 

Vinkulin johtaja

Vinkuli on EPT:n talvileiri, joka pidetään koulujen hiihtoloman aikaan noin joka toinen vuosi. Vinkulin leirinjohtajan pestissä saa kokemusta leirin järjestämisestä ja johtamisesta talviolosuhteissa sekä pääsee vaikuttamaan siihen, miltä EPT:n tapahtumat näyttävät. Pääset myös tekemään yhteistyötä yli lippukuntarajojen ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Vinkulin leirinjohtajalla on kokonaisvastuu leirin suunnittelusta, leirin käytännön pyörittämisestä sekä leiritoimikunnan ohjaamisesta ja tukemisesta. Leirinjohtaja pestaa itselleen leiritoimikunnan ja valvoo, että leiriä edeltävät, leirin aikaiset ja leirin jälkeiset hommat hoituvat. Tapahtuman jälkeen tulee tehdä palautekysely osallistujille. Leirinjohtaja kantaa myös viimeisenä vastuun.

Leirinjohtajuus vaatii vähintään 18-vuoden ikää, PJ-valtakirjaa ja aikaisempaa talvileirikokemusta. Pesti alkaa Vinkulia edeltävän vuoden huhtikuussa ja loppuu leirin jälkeen huhtikuussa, kun viimeisetkin raportit on saatu kasaan. Vinkulin johtajan pestaa hallituksen yhteyshenkilö.

Kirjoita vapaa hakemus EPT hallitukselle, ept@partio.fi.