Avoimet pestit

Vimma-ryhmän puheenjohtaja

Vimma-ryhmä järjestää kaksi viikonlopputapahtumaa vuodessa; yhden keväällä ja yhden syksyllä. Vimman tapahtumat ovat suunnattu espoo- ja kauniaislaisille samoajaikäisille ja sitä hieman nuoremmille partiolaisille (noin 14-18-vuotiaille). Vimma-ryhmän dynamiikka on räjähtelevän hervoton, huikean energinen ja pohjattoman innovatiivinen. Ryhmän kokouksissa ei hiljaista hetkeä ole ja ryhmän yhteishenki on luonut vuosien varrella syviä ystävyyssuhteita. Vimma-ryhmä on oikeastaan Vimma-perhe. 

Vimma-ryhmä etsii nyt uutta äitiä tai isää! Vimma-ryhmän puheenjohtajana pääset testaamaan omaa osaamistasi projektinjohdon tehtävissä. Vain taivas on rajana (ja EPT:n budjetti) Vimman suunnittelussa. Ensin suunnitellaan, että haetaan kuu taivaalta ja sitten mietitään, kuinka se saadaan toteutettua. 

Vimma-ryhmän puheenjohtajan on oltava avomielinen, sitoutunut ja edes jossain määrin järjestelmällinen. Puheenjohtajan roolissa pääset harjoittelemaan niin sanotusti esimiestyötä hauskassa ympäristössä. Tiiviin ryhmän johtajana saat arvokkaita työkaluja, joita voit hyödyntää myös työelämässä. Nämä työkalut toimivat varmasti etulyöntiasemana tulevaisuudessasi. 

Vimma-ryhmän eläköityvä puheenjohtaja kertoo pestistään näin: “Jokaisen Vimman järjestämisessä olen saanut aina enemmän ja enemmän kullanarvoisia mahdollisuuksia opetella esimiestyötä. Urani kannalta yksi tärkeimmistä oppimisympäristöistä on ollut ehdottomasti Vimma-ryhmän puheenjohtajuus. 3,5 vuoden puheenjohtajuuden aikana muodostuneista ystävyyssuhteista ja tiiviistä Vimma-perheestä sekä aivan ihanista osallistujista on ollut äärettömän vaikea luopua, mutta on aika siirtyä uusiin haasteisiin. Suosittelen Vimma-ryhmän puheenjohtajuutta suurella sydämellä.” 

Kerro meille siis: 

 1. Nimesi
 2. Ikäsi
 3. Miksi haluat Vimma-ryhmän puheenjohtajaksi?
 4. Kuinka paljon aikaa sinulla on käytettävissäsi? Onko sinulla muita partiopestejä?
 5. Minkälaisia partiopestejä sinulla on takanasi?
 6. Paras asia Vimmassa tai Vimma-ryhmässä?
 7. Mitä Vimmassa voitaisi tehdä vielä paremmin?

Hakemukset elämäsi partioseikkailuun voit lähettää ept@partio.fi

Vihreen 2020 kisanjohtaja

Lähde tekemään Espoon Vihreä partiotaitokilpailua! Kisanjohtaja voisi olla juuri sinun tittelisi parhaassa pyöräkilpailussa mitä Espoon partiohistoriassa on nähty! Jätä avoin hakemus ept@partio.fi vastaten ainakin seuraaviin kysymyksiin:

 1. Kuka olet?
 2. Mitä olet tehnyt partiossa?
 3. Miksi haluat johtaa Vihreen?
 4. Onko sinulla idoita esimerkiksi teemasta tai muusta kisaan liittyvästä?

Toivomme näkevämme juuri sinut Vihreen puikoissa!

Vinkulin talvileiripestit

Jiihaa! Perinteinen Vinkuli-leiri järjestetään taas helmikuussa 2020. Jos sinua kiinnostaa lähteä mukaan järjestelyihin, ota yhteyttä Villeen tai Kasperiin (ville.vuorenmaa@partio.fi, kasperi.tulkki@partio.fi).

Vihreen kisatoimikunta

Espoon Vihree tulee toukokuussa 2020. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä tekemään ensi vuoden Vihreetä. Jos oot kiinnostunut ratamestarin, tehtäväpäällikön tai vaikka huollon hommista, niin laita viestiä osoitteeseen ept@partio.fi. Tervetuloa mukaan järkkäämään paras Vihree!

Vihreen rastihenkilöt

Espoon Vihree on Espoon Partiotuen vuosittain järjestämä pyörillä käytävä kilpailu. Kilpailu kestää yhden päivän ja kisan aikana suunnistetaan kartan avulla. Päivän aikana vartiot suorittavat useita hauskoja rasteja. Kilpailu kisataan seuraavan kerran toukokuussa 2020. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä tekemään ensi vuoden Vihreetä. Haluaisitko viettää kevätpäivää hyvässä seurassa ja rennossa pestissä? Ilmoittaudu mukaan sähköpostise osoitteeseen ept@partio.fi. Tervetuloa mukaan järkkäämään paras Vihree!

Väiskin leiripestit

Väiski on EPT:n aluereiri, joka järjestetään 29.7.–5.8.2020 Syndalenissa Hangossa. Leirille odotetaan noin 2400 osallistujaa. Väiskillä on tarjolla paljon erilaisia leiripestejä, joita voit tutkia Väiskin verkkosivuilla.

Viestintäryhmän puheenjohtaja

Viestintäryhmä vastaa muun muassa EPT:n sosiaalisen median kanavista ja EPT Tiedottaa -lehdestä. Ryhmän puheenjohtajana voit vaikuttaa siihen, minkälaisen kuvan espoolainen partio itsestään antaa.

Lue lisää!

Vimma-ryhmän jäsen

Vimma-ryhmä hakee uusia kasvoja ja tekijöitä legendaariseen joukkoonsa! Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tulevien viikonloppujen ja iltamien sisältöön puhumattakaan huikeista kokemuksista upean (ja myöskin vaatimattoman) Vimma-ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit itse tai haluat ilmiantaa kaverisi ota yhteyttä kirsi.heinio@gmail.com. Kerro, miksi juuri Sinä tai kaverisi olisi ehdoton lisä Vimma-ryhmään. Hakijan on oltava vähintään 17-vuotias.