Avoimet pestit

Vihreen 2020 kisanjohtaja

Lähde tekemään Espoon Vihreä partiotaitokilpailua! Kisanjohtaja voisi olla juuri sinun tittelisi parhaassa pyöräkilpailussa mitä Espoon partiohistoriassa on nähty! Jätä avoin hakemus ept@partio.fi vastaten ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  1. Kuka olet?
  2. Mitä olet tehnyt partiossa?
  3. Miksi haluat johtaa Vihreen?
  4. Onko sinulla idoita esimerkiksi teemasta tai muusta kisaan liittyvästä?

Toivomme näkevämme juuri sinut Vihreen puikoissa!

Espoon Partiotuki ry:n hallituksen jäsen (asetu ehdolle EPT:n ylimääräisessä vuosikokouksessa 11.11.2019)

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee ja johtaa yhdistyksen toimintaa. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen jäsenenä pääset näkemään espoolaista partiotoimintaa uudesta näkökulmasta. Hallituksen apuna toimii Partioasemalla työskentelevä lippukuntakoordinaattori.

Lue lisää!

Vinkulin talvileiripestit

Jiihaa! Perinteinen Vinkuli-leiri järjestetään taas helmikuussa 2020. Jos sinua kiinnostaa lähteä mukaan järjestelyihin, ota yhteyttä Villeen tai Kasperiin (ville.vuorenmaa@partio.fi, kasperi.tulkki@partio.fi).

Vihreen kisatoimikunta

Espoon Vihree tulee toukokuussa 2020. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä tekemään ensi vuoden Vihreetä. Jos oot kiinnostunut ratamestarin, tehtäväpäällikön tai vaikka huollon hommista, niin laita viestiä osoitteeseen ept@partio.fi. Tervetuloa mukaan järkkäämään paras Vihree!

Vihreen rastihenkilöt

Espoon Vihree on Espoon Partiotuen vuosittain järjestämä pyörillä käytävä kilpailu. Kilpailu kestää yhden päivän ja kisan aikana suunnistetaan kartan avulla. Päivän aikana vartiot suorittavat useita hauskoja rasteja. Kilpailu kisataan seuraavan kerran toukokuussa 2020. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä tekemään ensi vuoden Vihreetä. Haluaisitko viettää kevätpäivää hyvässä seurassa ja rennossa pestissä? Ilmoittaudu mukaan sähköpostise osoitteeseen ept@partio.fi. Tervetuloa mukaan järkkäämään paras Vihree!

Väiskin leiripestit

Väiski on EPT:n aluereiri, joka järjestetään 29.7.–5.8.2020 Syndalenissa Hangossa. Leirille odotetaan noin 2400 osallistujaa. Väiskillä on tarjolla paljon erilaisia leiripestejä, joita voit tutkia Väiskin verkkosivuilla.

Viestintäryhmän puheenjohtaja

Viestintäryhmä vastaa muun muassa EPT:n sosiaalisen median kanavista ja EPT Tiedottaa -lehdestä. Ryhmän puheenjohtajana voit vaikuttaa siihen, minkälaisen kuvan espoolainen partio itsestään antaa.

Lue lisää!

Vimma-ryhmän jäsen

Vimma-ryhmä hakee uusia kasvoja ja tekijöitä legendaariseen joukkoonsa! Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tulevien viikonloppujen ja iltamien sisältöön puhumattakaan huikeista kokemuksista upean (ja myöskin vaatimattoman) Vimma-ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit itse tai haluat ilmiantaa kaverisi ota yhteyttä kirsi.heinio@gmail.com. Kerro, miksi juuri Sinä tai kaverisi olisi ehdoton lisä Vimma-ryhmään. Hakijan on oltava vähintään 17-vuotias.

Pinkin kisanjohtaja 2019 (pesti on täytetty)

Pinkki on sudenpennuille ja ensimmäisen vuoden seikkailijoille suunnattu leikkimielinen kilpailu. Osallistujia on tavallisesti ollut noin 100 vartiota. Kisaajien on yhteensä noin 650.

Projektin johtaja aloittaa tutustumalla EPT:n projektiohjeeseen (ept.fi/materiaalit). Kisanjohtajan tehtävänä on koota kisatoimikunta, järjestää ja johtaa kisatoimikunnan kokukset ja huolehtia itse kisan ja ennakkovalmistelujen sujuvasta toteutumisesta.

Kisanjohtaja laatii projektiaikataulun sekä budjetin ja pitää huolen niissä pysymisestä.
Kilpailun jälkeen kisanjohtaja kokoaa loppuraportin EPT:n hallitukselle.

Pinkki vaatii kisanjohtajalta aikaa noin 2 iltaa/kk, kisan lähestyessä noin 5 iltaa/kk. Pesti kestää kisavuoden alulta aina lokakuulle palautekeskusteluun asti. Vuonna 2019 Pinkin järjestelyvuoro on Tammen alueen lippukunnilla.

Vinkulin leirinjohtaja (pesti täytetty)

Vinkuli on EPT:n talvileiri, joka pidetään Espoossa joka toinen vuosi. Vinkulin leirinjohtaja on vastuussa kokonaisvastuu leirin suunnittelusta, leirin käytännön pyörittämisestä sekä leiritoimikunnan ohjaamisesta ja tukemisesta. Vinkulin leiriläisten määrä on vaihdellut sadan kummankin puolen.

Lue lisää!