Ryhmät

Espoon Partiotuen toiminta on jaettu hallituksen lisäksi viidelle toiminnalliselle ryhmälle, jotka ovat Vimma-,  Kämppä-, Viestintä-, Gaala ja Hallintoryhmä. Ryhmien toimintaan pääset parhaiten perehtymään ottamalla yhteyttä joko kyseisen ryhmän puheenjohtajaan, EPT:n toimistolle (ept@partio.fi) tai hallitukseen. Tervetuloa mukaan!

Vimma-ryhmä

Vimma-ryhmä järjestää espoolaisille samoaja- ja vaeltajaikäisille johtajille eli 14-22-vuotiaille viihdyttävää, monipuolista sekä partio-ohjelman mukaista ohjelmaa.  Alunperin kesäleiristä liikkeelle lähtenyt vimmailu näkyy kaksi kertaa vuodessa toimintaa täynnä pursuavina viikonloppuina. Vimma-ryhmän puheenjohtaja toimii Kirsi Heiniö.
Vimma-ryhmä hakee uusia kasvoja ja tekijöitä legendaariseen joukkoonsa! Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tulevien viikonloppujen sisältöön puhumattakaan huikeista kokemuksista upean (ja myöskin vaatimattoman) Vimma-ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit itse tai haluat ilmiantaa kaverisi ota yhteyttä kirsi.heinio@gmail.com. Kerro, miksi juuri Sinä tai kaverisi olisi ehdoton lisä Vimma-ryhmään. Hakijan on oltava vähintään 17-vuotias.

Kämppäryhmä

Kämppäryhmä huolehtii EPT:n omistamasta Nuuksiossa olevasta Myllyjärven kämpästä. Kämppäryhmään kuuluu puheenjohtajan lisäksi kuusi aktiivista partiolaista, jotka suunnittelevat ja toteuttavat kämpän huollon. Kämppäryhmän puheenjohtajana toimii Onni Lehtikuja.

Viestintäryhmä

Viestintäryhmä vastaa muun muassa EPT:n sosiaalisen median kanavista ja EPT Tiedottaa -lehdestä. Ryhmälle etsitään puheenjohtajaa. Puheenjohtajana voit vaikuttaa siihen, minkälaisen kuvan espoolainen partio itsestään antaa. Jos kiinnostuit ryhmän puheenjohtajan tehtävästä tai haluasit tulla tekemään EPT:n viestintää laita viestiä ept@partio.fi.

Gaalaryhmä

Vuosittain marraskuussa järjestetään kiitosgaala, jonne kutsutaan toimintavuoden aktiiviset toimijat ja EPT:läiset johtokolmikot sekä luotsit Gaala on EPT:n tapa kiittää ja kannustaa vapaaehtoistoimijoita, jotka työllään antavat suuren panoksen yhdistyksen toimintaan. Gaalaryhmä suunnittelee ja toteuttaa Gaalan. Ryhmän puheenjohtaja toimii Kari Keskitalo.

Hallintoryhmä

Hallintoryhmän jäseniä ovat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä lippukuntakoordinaattori. Hallintoryhmä suunnittelee ja linjaa EPT:n toimintaa.

.