Leirivälinelainaamo

Leirivälinelainaamo sijaitsee Espoonlahden paloaseman hallitiloissa ja sitä ylläpitää Espoon Partiotuki yhdessä Espoon kaupungin kanssa.


Leirivälinelainaamo on nyt rajatusti auki (8.3.2021)

  • Lainaus on mahdollista vain nuorisoyhdistyksille ja kouluille 
  • Partiotoimintaan välineitä voi varata ainoastaan alle 12-vuotiaiden ulkokokouksia varten
  • Lainausaika on to-su tai su-to. Mikäli tavaroiden käyttö osuu päivystysaikojen päälle, varaus voidaan tehdä max. viikoksi 
  • Lainattavissa vain lumikengät, sukset, sauvat, ahkiot ja nuotiopannut 
  • Kasvomaskia tulee käyttää koko asiakastapaamisen ajan. Ethän tule lainaamolle sairaana 

Koronaviruspandemian vuoksi ylläolevat ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Kesäajan ennakkovarauksissa kaikki lainaamon kalusto toistaiseksi normaaliin tapaan varattavissa.


Hakulomake ennakkovarauksille Leirivälinelainaamon kesäkaudelle 2021 on auki. Kesäkausi on välillä 1.6.-31.8. Lomakkeelle pääset tästä.

Ennakkovarauksia voi jättää vain lomakkeen kautta 31.3.2021 klo 23:59 saakka, jonka jälkeen lomake sulkeutuu. Tämän jälkeen Espoon kaupunki ratkaisee mahdolliset päällekkäiset varaukset. Varaajille tiedotetaan huhtikuun aikana päätöksistä.
Ennakkovarauksen sulkeuduttua kesäajalle voi tehdä varauksia myös normaalin varauslomakkeen kautta, mutta kaikki ennakkovaraukset ovat etusijalla.


Leirivälinelainaamon välineet on tarkoitettu ensisijaisesti espoolaisille nuorisoyhdistyksille ja -järjestöille, eli mm. partiolippukunnille, liikunta- ja nuorisopalveluiden omaan toimintaan sekä nuorten toimintaryhmille. Välineitä luovutetaan toissijaisesti muiden yhteisöjen toimintaan. Palvelu ei ole tarkoitettu yksityishenkilöille.

Lainaaja vastaa siitä, että välineitä käytetään asianmukaisesti ja ohjeistuksia noudatetaan. Lainaaja on velvollinen palauttamaan lainatut välineet sovitussa aikataulussa. Mikäli palautus ei toteudu sovitusti, on lainaaja korvausvelvollinen. Jos välineen rikkoutuminen on aiheutunut käyttöohjeiden laiminlyönnistä tai huolimattomuudesta, on lainaajan omalla kustannuksellaan korvattava vahinko.

Kuva: Iiro Lehtiniemi

Katuosoite
Rehtorintie 2
Espoonlahden paloasema
02360 Espoo

Sähköposti
leirivalinelainaamo@gmail.com

Aukioloajat
Nouto- ja palautus sovitusti näinä ajankohtina:
Su klo 18.00 – 20.00
To klo 18.00 – 20.00
Pois lukien pyhäpäivät.

Lainaamon puhelinnumero,
josta tavoittaa ainoastaan sovittuina nouto- ja palautusajankohtina, 043 827 2619. Muut lainauksiin liittyvät kyselyt sähköpostitse.

Leirivälineiden hakulomake