Pestikuvaus: Hallituksen jäsen

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee ja johtaa yhdistyksen toimintaa. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen jäsenenä pääset näkemään espoolaista partiotoimintaa uudesta näkökulmasta. Hallituksen apuna toimii Partioasemalla työskentelevä lippukuntakoordinaattori.

Mitä pesti vaatii?

EPT:n hallitus kokoustaa noin 10 kertaa vuodessa. Kokousten välillä jäsenet hoitavat pestiinsä kuuluvia tehtäviä. Lisäksi hallitus kokoontuu 2 kertaa vuodessa viikonlopun kestävään semmaan suunnittelemaan EPT:n toimintaa.

Jokaisella hallituksen jäsenellä on vastuullaan 1 – 2 ryhmää tai tapahtumatoimikuntaa. Hallituksen jäsenen tehtävänä on toimia yhteyshenkilönä hallituksen ja vastuualueidensa toimijoiden välillä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Hallituksen jäsenen pesti on nousujohteinen jatkumo lippukunnan hallituksessa toimimiselle. Pääset tekemään yhteistyötä yli lippukuntarajojen ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Lisäksi pääset syventämään osaamistasi hallitustyöskentelystä ja kehittämään espoolaista partiotoimintaa.

Pestin kesto

Hallituspesti on kaksivuotinen. Pesti alkaa virallisesti tammikuussa 2021, jota ennen jo marras-joulukuussa järjestetään perehdytystä pestiin liittyen.

Hakeminen

Erovuorossa olevien hallituksen jäsenten paikat täytetään vuosittain vaaleilla. Vuoden 2021 hallitus valitaan 21.10.2020 syyskokouksessa. Hallituksessa on avoinna 5 paikkaa ja ehdolle voi asettua EPT:n syyskokouksessa.
Mikäli aiot asettua ehdolle, ilmoitathan siitä etukäteen ept@partio.fi!

Lisätietoja

Lisätietoja antaa EPT:n hallituksen puheenjohtaja Iiro Lehtiniemi, iiro.lehtiniemi@partio.fi