Pestikuvaus: Hallituksen jäsen

14.9.2018

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee ja johtaa yhdistyksen toimintaa. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen jäsenenä pääset näkemään espoolaista partiotoimintaa uudesta näkökulmasta. Hallituksen apuna toimii Partioasemalla työskentelevä lippukuntakoordinaattori.

Mitä pesti vaatii?

EPT:n hallitus kokoustaa noin 10 kertaa vuodessa. Kokousten välillä jäsenet hoitavat pestiinsä kuuluvia tehtäviä. Lisäksi hallitus kokoontuu 2 kertaa vuodessa viikonlopun kestävään semmaan suunnittelemaan EPT:n toimintaa.

Jokaisella hallituksen jäsenellä on vastuullaan 1 – 2 ryhmää tai tapahtumatoimikuntaa. Hallituksen jäsenen tehtävänä on toimia yhteyshenkilönä hallituksen ja vastuualueidensa toimijoiden välillä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Hallituksen jäsenen pesti on nousujohteinen jatkumo lippukunnan hallituksessa toimimiselle. Pääset tekemään yhteistyötä yli lippukuntarajojen ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Lisäksi pääset syventämään osaamistasi hallitustyöskentelystä ja kehittämään espoolaista partiotoimintaa.

Pestin kesto

Hallituspesti on kaksivuotinen. Pesti alkaa virallisesti tammikuussa 2019, jota ennen jo marras-joulukuussa järjestetään perehdytystä pestiin liittyen.

Hakeminen

Erovuorossa olevien hallituksen jäsenten paikat täytetään vuosittain vaaleilla. Vuoden 2019 hallitus valittiin 17.10.2018 syyskokouksessa, mutta yksi hallituspaikka jäi vielä täyttämättä. Avoinna olevaan paikkaan voi asettua ehdolle EPT:n ylimääräisessä vuosikokouksessa.
Mikäli aiot asettua ehdolle, ilmoitathan siitä etukäteen ept@partio.fi!

Lisätietoja

Lisätietoja antaa EPT:n hallituksen puheenjohta Pihla Pitkänen, pihla.pitkanen@partio.fi