Tapahtumat

EPT näkyy lippukunnille parhaiten erilaisina tapahtumina pitkin vuotta. Suurimpana on tapahtumana on kesäleiri Väiski kuuden vuoden välein ja pienempinä tapahtumina esimerkiksi rantalentopalloturnaus ja lumiveistoskisa. Tapahtumakalenteri löytyy täältä.

Kilpailuja

Espoon Punanen

Suomen suurin vuosittainen partiotaitokilpailu Espoon Punanen eli Punkku 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kilpailuun osallistuu vuosittain noin 100 vartiota, joissa kisaa noin 500 kilpailijaa.

Pinkki

Sudenpennuille, ensimmäisen syksyn seikkailijoille ja perhepartioille tehty oma päiväkilpailu. Kilpailuun osallistuu vuosittain noin 100 vartiota, joissa kisaa noin 600 osallistujaa.

Espoon Vihree

Nuorempien kisaajien rento pyörällä käytävä pt-kisa keväisin.

Leirejä

Väiski-leiri

Suuri Väiski kesäleiri järjestetään noin neljän vuoden välein. Vuoden 2014 Väiskin tunnelmiin pääset Väiskin kuva-albumissa. Seuraava Väiski järjestetään vuonna 2020.

Vinkuli-leiri

Talvileiri Vinkuli järjestetään noin joka toinen vuosi. Seuraava Vinkuli järjestetään hiihtolomaviikolla vuonna 2020.

Johtajaleiri Viuhahdus

Johtajaleiri on oma leiri samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Viimeisin johtajaleiri Viuhahdus järjestettiin vuonna 2017.

Muita tapahtumia

EPT järjestää myös monta muuta kivaa tapahtumaa, kuten Rantalentisturnaus, EPT-klubi, Vaeltajatapahtuma ja Vimma-viikonloput.