Espoon Pinkki

DisneyPinkki 2020 siirtyy vuodelle 2021

Espoon Partiotuen hallitus ja molempien kisojen kisatoimikunnat ovat päättäneet 28.8.2020 siirtää syksyn 2020 kisan vuodelle 2021 koronaepidemian tuoman epävarmuuden vuoksi.

Ennakkotietoista poiketen Pinkistä ei toimiteta syksyllä 2020 alueen toiveesta etämateriaaleja.


EPT:n ikioma maskotti Ömppä sekä Järeän alueen lippukunnat kutsuvat sudenpentuja, ensimmäisen vuoden seikkailijoita sekä perhepartiolaisia kilpailemaan su 13.9.2020 EPT:n päiväkilpailu DisneyPinkkiin Espoon Oittaalle. Kilpailun rasteilla ratkotaan hauskoja tehtäviä koko kilpailuvartion voimin. Reitti on merkattu karttaan ja lisäksi maastoon kreppipaperein. Seikkailijaryhmillä on yksi ylimääräinen rasti, jonne suunnistetaan kartan avulla ilman merkattua rataa.


Pinkki kaipaa tekijöitä! Kiinnostaisiko pesti Pinkissä? Puuttuuko syyskuun alusta hauska ulkoilupäivä hyvässä seurassa?

Ota yhteyttä kisanjohtaja Essiin, essi.muinonen(a)huuhkajaportinvartijat.fi.


Pinkki on sudenpennuille, ensimmäisen syksyn seikkailijoille ja perhepartioryhmille tarkoitettu päiväkilpailu. Päivän aikana kuljetaan kisavartiossa saattajan kanssa maastoon merkitty rata, jonka varrella on hauskoja ja opettavaisia tehtäviä. Päivä on hauska kokemus niin osallistujille kuin saattajillekin. Sudenpennut, seikkailijat ja perhepartiolaiset pääsevät näyttämään rasteilla omat kykynsä saattajan toimiessa tukena ja turvana päivän ajan. Kisavartion suositeltava koko on 5 – 10 kohdeikäistä ja 1-2 saattajaa.

Kuvat: Emma Lahtinen