Espoon Pinkki

Pinkki järjestetään omatoimitapahtumana!

Valitettavasti Pinkkiä ei tänä syksynä 2021 järjestetä isona kisana koronaviruksen vuoksi ja EPT peruu tapahtuman 12.9.

Haluamme kuitenkin mahdollistaa osallistujille Pinkkikokemuksen ja Pinkin järjestelytoimikunta on valmistellut tehtäväpakettia lippukunnille. Lippukunnalla on mahdollisuus järjestää oma tapahtuma, retki tai kisa Pinkki-sunnuntaina 12.9. tai valmiin materiaalin voi käyttää myöhemmin.

DisneyPinkin järjestelytoimikunta on tehnyt lippukunnan omatoimitapahtumaan viiden tehtävän tehtäväpaketin. Kussakin tehtävässä on

  • rastikäsky, johtajan ohje tehtävän valmisteluun ja toteutukseen
  • arvostelulomake sekä
  • lista tehtävässä tarvittavista tarvikkeista. Kaikki on suunniteltu siten, että tarvikkeet mahtuvat reppuun mukana kannettavaksi.

Yksi tehtävistä on lämpimän ruoan valmistus – mikäli ette käytä tätä, kannattaa panostaa eväisiin.

Tilaa tehtäväpaketti omalle ryhmälle!

Paketin tilaajaksi ilmoittaudutaan Kuksassa: Kuksaan.fi/44005. Ilmoittautuminen on auki 5.9. saakka. Paketti on maksuton.

Tehtäväpaketti toimitetaan postitse kaikille ilmoittautuneille viikolla 36, 6.-10.9.2021. Jo mukaan ilmoittautuneiden ryhmien ei tarvitse muokata ilmoittautumistaan. Materiaalit postitetaan ryhmän ilmoittaneelle henkilölle.

Jokaisella ryhmällä on mahdollisuus tilata ryhmälleen Pinkkimerkit! Merkit postitetaan samalla, kun tehtävämateriaali. Merkit tilataan Kuksan kautta, Kuksaan.fi/44005. Merkin hinta on 1 €/merkki ja se laskutetaan suoraa lippukunnalta. Merkit tulee tilata 5.9. mennessä.

Ohessa mallikirje retkelle, jota voitte halutessanne käyttää oman retkikirjeenne pohjana.