Espoon Punanen

Suomen suurin vuosittainen partiotaitokilpailu Espoon Punanen eli Punkku järjestetään seuraavan kerran 18.-19.9.2021. Kilpailuun odotetaan yli 400 kilpailijaa ja järjestelyihin osallistuu noin 200 toimitsijaa.

TuhoPunkun ilmoittautuminen on auki! Varsinainen ilmoittautumisaika on 3.5.-30.8.2021. Tapahtumaan voi jälki-ilmoittautua 1.-6.9.2021.

Ilmoittaudu Kuksassa: Kuksaan.fi/36952

Ilmoittautuessasi 16.8.2021 mennessä saa kisavartionne yörastille aamupalatarjoilun. Yleisesti ilmoittautuminen päättyy 30.8.2021. Tapahtumaan voi jälki-ilmoittautua 1.-6.9.2021.

  • Ilmoittautumisen tekee vartionjohtaja (vain 1 ilmoittautuminen Kuksaan per vartio). Kisakirje ja muut tiedotteet lähetetään vartion ilmoittajan sähköpostiin, joten tarkista, että tietosi ovat oikein.
  • Valitse lippukunta, jota vartio edustaa, ”taho jota edustaa” -valinnasta maksajan jälkeen.
  • Mikäli kisavartion jäsenet, syntymävuodet ja ruoka-aineallergiat ovat tiedossa, ilmoitathan ne jo nyt. Ilmoittautumisen voi kuitenkin tehdä ilman näitä tietoja.

Ilmoittautumista voi muokata 30.8. saakka. Ilmoittautumisen voi perua varsinaisen ilmoittautumisajan aikana 30.8. saakka.

Lisätietoja ilmoittautumisesta saa sähköpostitse osoitteesta virpi.toivonen@partio.fi

Järjestelyistä vastaavat vuonna 2020 Vespan alueen lippukunnat. Yön yli kestävän Espoon Punasen kohderyhmänä ovat 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat partiolaiset sekä ei-vielä-partiolaiset. Aiempaa kisakokemusta ei tarvitse olla!

Kaikille Punkku-faneille maistiaisia Punkun nettisivuilla punkku.ept.fi/2021, Instagramissa @espoonpunanen ja Facebookissa @Espoon Punanen.


Tekijäksi Punkkuun 2021? Tule rohkeasti mukaan!

TuhoPunkku järjestetään 18.-19.9.2021 ja tekijähaku on nyt auki! Tule siis mukaan tekemään vuoden tuhoisinta partiotaitokilpailua ja ilmoittaudu tekijäksi Kuksassa: kuksaan.fi/40498

Etkö tiedä, mitä haluaisit tehdä? Ei hätää! Punkun tekijäinfo pidetään tiistaina 4.5. korona-ajalle tyypillisesti etänä klo 18.00-20.00. Punkun kaikille avoin tekijäinfo 4.5. klo 18.00 alkaen etäyhteydellä: bit.ly/punkuntekijainfo.

Infossa Tuhopunkun tekijät kertovat millaisia pestejä tällä hetkellä on tarjolla ja mikä ihme Espoon Punanen aka Punkku oikein on! Langoille on tervetulleita kaikki, joilla on paloa lähteä tekemään kisaa, mutta ei vielä tietoa miten ja mitä se edes tarkoittaa. Tervetuloa siis myös rennosti höpöttelemään tekijöiden kanssa ja kuulemaan kisan tekemisestä!

Pysy kuulolla ja laita Punkun Instagram seurantaan @espoonpunanen ja tutustu Punkun nettisivuihin punkku.ept.fi/2021/.

Jos kysyttävää tulee, voit olla yhteydessä HR-päällikköön, Vaike Oiglane (talous@kauku.fi) tai kisanjohtajiin Heidi Lehtikuja ( heidi.lehtikuja@partio.fi) tai Joni Taipale (joni.taipale@partio.fi). Kisan järjestelyvuorossa on Vespan alueen lippukunnat.

kuva: Tuukka Lehtinen