Espoon Punanen

TUHOPUNKKU TuhoPunkku

Kevään koettelemuksista huolimatta Suomen suurin vuosittainen partiotaitokilpailu Espoon Punanen eli Punkku järjestetään jälleen! Kisa pidetään alkusyksystä 19.-20.9.2020. Kilpailuun odotetaan yli 400 kilpailijaa ja järjestelyihin osallistuu noin 200 toimitsijaa. Järjestelyistä vastaavat vuonna 2020 Vespan alueen lippukunnat. Yön yli kestävän Espoon Punasen kohderyhmänä ovat 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat partiolaiset sekä ei-vielä-partiolaiset. Aiempaa kisakokemusta ei tarvitse olla. Espoon Punasen kisakutsu on julkaistu ja ilmoittautuminen auennut kisavartioille.

Ilmoittautumaan pääset täältä! Ilmoittautuessasi 17.8.2020 mennessä saa kisavartionne yörastille aamupalatarjoilun. Yleisesti ilmoittautuminen päättyy 31.8.2020. Tapahtumaan voi jälki-ilmoittautua 1.-7.9.2020.  Ilmoittautumisen tekee vartionjohtaja (vain 1 ilmoittautuminen Kuksaan per vartio). Kisakirje ja muut tiedotteet lähetetään vartion ilmoittajan sähköpostiin, joten tarkista, että tietosi ovat oikein. Ilmoittautumista voi muokata 7.9. saakka, mutta ilmoittautuminen tulee perua varsinaisen ilmoittautumisajan aikana 31.8. mennessä.

Punkku etsii riveihinsä myös huipputekijöitä! Työtehtäviä löytyy monenlaisia ja jokaisesta käsiparista on avuksi. Ilmoittaudu siis matalalla kynnyksellä tekijäksi Kuksassa!

Innokkaimmille Punkku-faneille tullaan tarjoamaan maistiaisia kesän mittaan TuhoPunkun nettisivuilla punkku.ept.fi/2020, Instagramissa @espoonpunanen ja Facebookissa @Espoon Punanen.

Tule mukaan kokemaan ainutlaatuinen partioelämys!

kuva: Tuukka Lehtinen