Lumiveistoskisa

lumiveistoskisaHAUSKA TALVINEN KISA KAIKILLE SUDENPENNUILLE JA MUILLE LEIKKIMIELISILLE

Tule laumasi/ryhmäsi kanssa lumiveistoskisaan ja talviriehaan Leppävaaran urheilupuistoon sunnuntaina 10.2.2019 os. Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo. Kisa järjestetään klo 11.00 – 13.00, mutta talviriehassa on ohjelmaa tarjolla jo klo 10.00 ja siitä eteenpäin.

Tämän vuoden lumiveistoskisan aiheena on eläintarha, joten pääsette jo suunnittelemaan teidän lumiveistosta omissa kokouksissanne.

Kisapaikalla jokainen kilpailujoukkue saa oman lumikasan, jonka lumi on käytettävissä veistokseen. Kilpailuajan päätyttyä arvovaltainen tuomaristo käy tekemässä kierroksen, jolloin jokainen joukkue esittelee oman teoksensa. Tämän jälkeen julistetaan kisan voittajat.

Kilpailun pääkriteerit ovat: hauskuus ja oivaltavuus sekä joukkueen yhteistoiminta. Kilpailussa saa käyttää halutessaan lauman/ryhmän mukanaan tuomia työkaluja kuten vaikka hiekkalaatikkolapioita. Pakatkaa siis mukaan lapiot, ämpärit sekä mukit ja tulkaa viettämään talvipäivää leikkimielisen kisailun merkeissä. Lumiveistoksissa ei saa käyttää värejä, maaleja, paperia, tai muita lisätarvikkeita, jotka veistoksen sulaessa muuttuvat roskaksi maahan. (Jos lumitilanne on haastava säistä johtuen, niin silloin tehdään pienempiä lumiveistoksia.)

Talviriehaan ja lumiveistoskisaa katsomaan ovat tervetulleita perheen pienimmät, vanhemmat ja vaarit mummoista nyt puhumattakaan. Tapahtuma on osa Leppävaaran Lions Clubien talviriehaa, joten urheilupuistossa on kaikenlaista ohjelmaa tarjolla klo 10 – 14.

Ömppa

Autolla saapuville parkkipaikkoja on tarjolla hieman rajoitetusti, mutta yleensä Laurea-AMK:n /vanhan kirjaston parkkipaikalla on ollut tilaa.

Ilmoita laumasi/ryhmäsi mukaan jo tänään tai viimeistään 4.2. mennessä Kuksaan: kuksaan.fi/25169

Mikäli tulee kysymyksiä tai tarvitset lisätietoja ota suoraan yhteyttä kisanjohtajaan: santeri.hilden@gmail.com (puh.+358 50 4315 265)

Nähdään kisapaikalla!