Vimma

EPT:n Vimma-tapahtumaa, 29.-31.10.21, ei järjestetä tänä syksynä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Seuraavan kerran Vimma järjestetään tämän hetken suunnitelmilla keväällä 8.-10.4.2022 Kiljavalla. Toivottavasti mahdollisimman monet lähtevät silloin mukaan!

Tapahtumaa ei ole laskutettu ja peruuntuminen ei vaadi ilmoittautuneelta mitään toimenpiteitä. Asiasta on ilmoitettu sähköpostitse kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille.

Lisätietoa EPT:n toimistolta (ept@partio.fi)


Lukio-Vimma 29.-31.10.2021

Vimma-lukio aloittaa lukukautensa 29.10. ja sinut on valittu opiskelemaan. Opiskelupaikkojen lunastus tapahtuu Kuksan kautta: kuksaan.fi/40037. Ilmoittautuminen mukaan päättyy 18.10.21.

Syksyn Vimma järjestetään Kattilaniemen leirikeskuksessa, eli Kattiksella, 29.-31.10. viikonloppuna. Vimmalla pääset koronatauon jälkeen tapaamaan partiokavereita, viettämään hauskaa aikaa ja nauttimaan omasta ohjelmasta.

Vimmalla toimitaan vartiossa. Jos sulla on tiedossa jo vartio tai haluat samaan porukkaan tuttujen kanssa, voit käyttää ilmoittautumisessa kaverikoodia! Keksikää yhdessä kaveriporukalle koodi ja laittakaa se kaikkien ilmoittautumiseen. (Huom. max 5hlö/ kaverikoodi)

Seuraa Vimmaa Instagramissa @instavimma ja ota haltuun uusin tieto syksyn vimmasta! Vimman johtajina toimivat Lauri Hollo ja Joonatan Seppänen.

Lisäkyssärit tapahtumasta sähköpostilla ept@partio.fi, WA-viestillä 0404554244 tai IG:ssä directinä Vimman tilillä.


Vimma on EPT:n järjestämä tapahtuma samoajille (14-18 vuotiaille) joka järjestetään aina keväisin ja syksyisin. Tapahtumassa pääset pitämään hauskaa muiden nuorten kanssa Vimman vaihtuvien teemojen parissa. Vimmalle voit lähteä yksin tai kavereiden kanssa. Vimman aikana tutustuu varmasti uusiin tyyppeihin ja hauskanpito on taattu!

Seuraa Vimmaa Instagramissa @instavimma ja Snapchatissa @vimmanevari.
#vimma #partioscout #espoonpartiotuki

 

Kuvat: Petteri Ojala, Alex Inkilainen, Laura Koivisto, Emma Lahtinen