Johtajaleiri Viuhahdus

Menikö ilmo ohi? Onneksi portilta voit ostaa päivälipun! Päivälipun voi ostaa kuka tahansa partiolainen ja se sisältää päivän ruokailut ja ohjelmat! Jäsenkortin voi esittää sähköisenä tai paperisena. Lippu maksaa 30€.

Paikkoja ei kuitenkaan ole rajatomasti, joten ”tilaa” lippusi leirinjohtaja Saskialta ennen leiriin saapumista puh. 040 757 9332

Viuhahduksen leirikirje, käy lukemassa!

 

Seuraa Instagramissa @viuhahdus tapahtuma Facebookissa

Katso myös video.

Tsekkaa avoimet pestit

 

 

EPT ylpeänä esittelee kaikille PäPalaisille samoajille, vaeltajille ja aikuisille sekä ei vielä partiolaisille johtajaleiri Viuhahduksen! Neljä päivää ohjelmaa – pelkästään johtajille. 8. – 11.6. tulee muuttamaan kesäsi 2017. Miltä kuulostaisi päivä, joka alkaa ihanalla aamupalalla tai brunssilla, jatkuu yhteisillä ohjelmilla, pistäytymisellä spassa, kahvihetkellä rantakahvilassa ja iltaan vielä kesäistä kekkerimeininkiä? Uusien ja vanhojen kavereiden kanssa hengailua ja suussa sulavien herkkuruokien nauttimista unohtamatta? Aika hyvältä, voisin veikata. Tätä – ja paljon muuta on Viuhahdus 2017!

Ohjelmaa on tarjolla kaikille johtajaikäisille, 02-syntyneestä samoajasta valkopartaisimpaan aikuiseen!

Ilmoittautumisen voi tehdä vain täysikainen tai alaikäisen huoltaja. Voit muokata ilmoa myöhemmin, jos kesätyöt tai muut ei vielä ole täysin selvillä.