Tarpojatapahtuma 18.10.

Hei Tarpoja,

EPT:n huikea Tarpojatapahtuma tulee taas! Luvassa on eeppisen suuri lipunryöstö. Rento ulkopelipäivä ei vaadi osallistujilta kuin hyvän mielen, omat eväät ja puhelimen, jossa on ladattuna Whatsapp. Osallistuminen tapahtumaan on ilmaista.

Tänä vuonna jo perinteinen Tarpojatapahtuma järjestetään 18.10. Otaniemessä. Tapahtuma alkaa klo: 10:00 Alvarinaukiolla. Pelit kestävät kokonaisuudessaan muutaman tunnin ja tapahtuma loppuu viimeistään klo 14 mennessä.

Tapahtumaan voit ilmoittautua mukaan Kuksassa kuksaan.fi/34778 perjantaihin 16.10. mennessä. Muistuta kaveriakin ilmoittautumaan, ettei kukaan jää paitsi tästä uskomattoman eeppisestä sunnuntaista!

Tapahtuman suunnittelussa on otettu huomioon koronaturvallisuus ja tämän hetken suositukset. Päivän pelin sääntöjä on muokattu niin, ettei pelaajien välillä syntyisi kontaktia ja pelialue pyritään pitämään laajana. Tapahtumassa huomioidaan parhaan mukaan turvavälit, hyvä käsihygieniä ja kannustamme suosituksen mukaan yli 15 vuotiaita johtajia käyttämään tapahtuman aikana kasvomaskeja. Seuraamme viikon aikana tiiviisti uusia suosituksia ja huomioimme ne tapahtuman järjestelyissä.

Toivottavasti nähdään Alvarinaukiolla!


Tarpojatapahtuma on tarpojille suunnattu päivän kestävä tapahtuma vaihtuvin teemoin ja ohjelmin. Tapahtuman järjestää Espoon partiotuki.

Kuvat: Aaron Kling, Laura Koivisto